Felvételi 2021: Itt vannak a CORVINUS top szakjainak ponthatárai

Kihirdették a 2021. szeptemberében induló képzések ponthatárait. Összegyűjtöttük Nektek, hogy a legnépszerűbb szakokon hány ponttal lehetett bejutni a CORVINUS-ra!

Kíváncsi vagy más egyetemek ponthatáraira is? Itt megtalálod az ELTE és a Szegedi Tudományegyetem ponthatárait!

Az idei évben 11 százalékkal jelentkeztek többen a felsőoktatásba és a modellt váltott egyetemek népszerűsége is egyre növekszik. A felvételi kapcsán idén több új sztárszak is felkerült a listára. A 2021-es felvételi eljárásban 101 878-an jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, ezen belül 8243-an a CORVINUS-t is megjelölték.

Lássuk a ponthatárokat!

Szak

Ponthatár

gazdálkodási és menedzsment

 451 / 418

kommunikáció- és médiatudomány

 447 / 400

nemzetközi tanulmányok

 467 / 434

nemzetközi gazdálkodás

 467 / 434

pénzügy- és számvitel

 448 / 423

Kíváncsi vagy a legnépszerűbb szakokra? Itt megtalálod a gazdálkodási és menedzsment, a pszichológia, a gyógypedagógia, az ápolás és betegellátás, a mérnökinformatika, a kommunikáció és médiatudomány, a kereskedelem és marketing, a pénzügy és számvitel, a nemzetközi gazdálkodás és a turizmus-vendéglátás ponthatárait!

Ezt a cikket egy nappal a ponthúzás előtt tettük közzé - természetesen a ponthatárok nélkül -, azzal a céllal, hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabban megtalálhassátok a számotokra fontos ponthatárokat július 22-én, a ponthúzás után.