Budapest ad otthont a bulinak, aminél kevés menőbb van a világon

Úgy látszik, a sok elmaradt buli és fesztivál után kicsit kárpótol minket az élet. Egészen hihetetlen, de idén Budapest ad otthont a könnyűzenei világ egyik legfontosabb eseményének, az MTV European Music Awards-nak. Véssétek a naptárba, november 8-án történelmi buli szemtanúi lehetünk!

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál. Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó virtuális műsorral jelentkezik Budapestről és Londonból, a nézők négy ikonikus magyarországi helyszínt láthatnak majd a képernyőn.

Ha ez nem lenne elég, a show egyik magyarországi műsorvezetője nem más lesz, mint

PALVIN BARBI!!!

Minek köszönhető, hogy épp Magyarországra érkezik az MTV EMA Show?

"Az elmúlt tíz évben a kormány számos turisztikai fejlesztésbe fogott, aminek kézzelfogható eredményei vannak. Emellett hazánk tele van izgalmas helyszínekkel, csodás tájakkal és városokkal, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország lehet az MTV idei európai díjátadójának egyik helyszíne. A régióban ráadásul mi leszünk az első olyan ország, ahol ezt az eseményt megrendezik.

Az MTV EMA több mint 25 éves múltra tekint vissza, a gálákat pedig közel 200 országban követik, és akár egymilliárdan is figyelhetik élőben vagy felvételről ezt az óriási show műsort. Így alkalom adódik arra, hogy olyan emberek is felfedezzék hazánkat, akik eddig nem ismerték Magyarország nevét, és a műsort követően esetleg úgy döntenek, ellátogatnának hozzánk. Hiszünk abban, hogy közülük sokakat megfognak majd a Magyarországról látott képsorok, és úgy döntenek, érdemes megnézni hazánkat a saját szemükkel is" - nyilatkozta az Origónak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.