Döbbenetesen őszinte ez a személyiségteszt – mit látsz meg először?

Elég mindössze egyetlen pillantást vetned erre a képre, és személyiséged rejtett oldalát ismerheted meg.

Mit látsz?
Mit látsz?Fotó / Mediaworks

 Nézd meg, mit árul el rólad, amit először megláttál!

1. AZ AJKAK

Ajkak?
Ajkak?Fotó / Mediaworks

Csöndes, visszahúzódó alkat vagy. Szereted a biztonságot, ha gördülékenyen haladnak a dolgaid és nem szívesen komplikálod azokat. Ugyanakkor remekül alkalmazkodsz, nagyon rugalmas vagy, és élvezed, ha néha csak sodródhatsz az árral. Jók a megérzéseid, érdemes hallgatnia rájuk annak ellenére, hogy olykor talán kicsit naivak. Nagyra értékeled az őszinteséget, erős vagy, és ha problémával találod szembe magad, akkor azt meg is oldod.

2. A FÁK

Fák?
Fák?Fotó / Mediaworks

Nyitott, könnyen ismerkedő és extrovertált alkat vagy, aki kifejezetten udvarias, tiszteletben tartja a környezetét és megadja másoknak is a szabadságot, illetve a kibontakozás lehetőségét. Érdekel és fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad. Talán éppen ez az egyik oka, hogy gyakran rejted el az érzéseidet. Nehéz kiigazodni rajtad, csak kevés ember nyerheti el a bizalmadat.

3. A GYÖKEREK

Ajkak?
Ajkak?Fotó / Mediaworks

Kedves, bájos és csöndes alkat vagy. Kerülöd a feltűnősködést, tisztában vagy az értékeiddel, erősségeiddel és gyengeségeiddel. Tudod, hogy mikor tévedsz, nem esik nehezedre felismerni és beismerni azt, ez pedig igazán ritka erény. Fontosak az elveid és az erkölcs, nagyon felelősségteljes, és egyúttal mégis független személyiség vagy.

A cikk teljes terjedelmében a borsonline.hu oldalról került átvételre.