Eszméletlen izgalmas ez a személyiségteszt

Mit látsz meg először a képen? Ezt árulja el rólad...

Szeretnél jobban rálátni személyiséged rejtett oldalára? Kíváncsi vagy, milyennek láthatnak mások? Meglepő részleteket árul el rólad, ha megnézed ezeket a képeket. Figyeld meg, mi tűnik fel rajtuk elsőként, azután olvasd el a részleteket!

Mi az, amit elsőre felfedezel ezen a rajzon?

Fotó / Shutterstock

Csecsemő: szeretsz egyedül lenni, időt tölteni magaddal, saját ügyeiddel foglalatoskodni vagy éppen csak gondolkozni és álmodozni. Néha bűntudatot ébresztenek benned mások emiatt, de hidd el, semmi rossz nincs ebben. Persze vigyázz, ne ess túlzásokba és ne váljon belőled remete sem.

Pár: szereted a barátaidat, a családodat, szeretsz időt tölteni velük és társasági életet élni. Viszont sokkal inkább a meghitt hangulatú eseményeket kedveled, mint a zsivajt és a tömeget. Jellemző baráti körödre is, hogy több, felszínes ismerős helyett inkább kevés, de elmélyült kapcsolatod van.

Fák: igazi pezsgés vesz körül, veled mindig történik valami, és imádod a nyüzsgést. Nem okoz számodra új kapcsolatokat építeni, sőt akkor vagy igazán elemedben, ha megismerkedhetsz másokkal, új élményeket szerezhetsz és változatosan töltheted mindennapjaidat.

Jöhet a következő kép is? Íme:

Fotó / Shutterstock

Fák: rendkívül jók a megérzéseid, érdemes hallgatnod rájuk, mert általában pontosan tudják a helyes választ kérdéseidre. Nyugodt ember vagy, nem jellemző, hogy felhúznád magad apróságokon, szeretsz örülni az apróságoknak és kiélvezni azt is, ha akad időd kicsit hátradőlni és semmit sem tenni.

Tigris: távolról sem vagy aggodalmaskodó típus. Persze megesik, hogy tévedsz, esetleg bajba kerülsz, de mindig talpra állsz, és mély meggyőződéssel hiszel döntéseidben. Az eszed vezérel, éles logika mentén cselekszel, tetteidben és elveidben pedig nem csak erősen bízol, de erősen ragaszkodsz is hozzájuk.

A cikk teljes terjedelmében a ripost.hu oldalról került átvételre.