El kellett adnia a PS5-jét, miután felesége rájött, hogy az nem légtisztító

Egy taiwani férfinak azután kellett elpasszolnia majdnem nulla kilométeres PlayStation 5-jét, miután felesége rájött, hogy az nem légtisztító berendezés, ahogyan a férj előadta. Pedig legendás próbálkozás volt.

Sokan kritizálták a PS5 külalakját, többen azzal vádolták meg a Sonyt, hogy a következő generációs játékkonzoljuk úgy néz ki, mint egy légtisztító. Erre csapott le hősünk, aki megtalálta a tökéletes indokot a vásárlásra.

Fizetnénk, hogy meghallgassuk a beszélgetést, amiben elmagyarázza, miért vannak kontrollerek a dobozban...

A sztori egyébként Facebookon kezdett terjedni. Egy férfi osztotta meg, aki kiszúrta, hogy valaki árulja a szinte használatlan gépet, ami azért furcsa, mert készlethiány miatt a fél világ arra vár, hogy vásárolhasson belőle. Különös volt még továbbá az is, hogy a terméket sokkal olcsóbban kínálták, mint a keresleten nyerészkedők.

Jin Wu – a férfi, aki látta a hirdetést – leírta, hogy személyesen szeretett volna találkozni az eladóval, így felhívta a megadott számot. A legnagyobb meglepetésére egy nő vette fel a telefont, akinek a hangjából nem az jött le, hogy óriási gamer lenne.

Sokan kritizálták a PS5 külalakját, többen azzal vádolták meg a Sonyt, hogy a következő generációs játékkonzoljuk úgy néz ki, mint egy légtisztító.Fotó / Facebook

Itt jött a csavar.  

A vevő és az eladó találkoztak. Wu leírása alapján egy középkorú férfit kell elképzelnünk, akiről első ránézésre meg lehet mondani, hogy szereti a videojátékokat. Beszélgetni kezdtek:

"Hol vetted a konzolt?" - kérdezte Wu.
"A Pchome-ban." (Online webshop Taiwanban.)
„Huh, elég gyorsan eladod. Kettőt vásároltál? Ha nem, akkor miért válsz meg tőle?"
"A feleségem miatt..."

Wu a posztjában így folytatja: „Csendben maradtam, amikor megláttam a szemében a fájdalmat, majd ezt válaszolta:

Úgy látszik, tudja, mi a különbség a PS5 és a légtisztító között..."