Selena Gomez egykori otthona egy igazi kis ékszerdoboz

Sztárviszonylatban aprónak számít méretei szerint az énekesnő-színésznő korábbi ingatlanja, ám kivitelezésében csodás építészeti és lakberendezési megoldásokat rejt ez a tengerparti hangulatú ház.

Bájos, ugyanakkor nagyon elegáns részletek jellemzik Selena Gomez egykori otthonát. A világsztár két éve hirdette meg a hollywoodi hírességek között kicsinek számító – mindössze három hálószobás és két nagyobb, valamint egy kisebb fürdőszobás – ingatlant, amely nemrég talált új tulajdonosra 2,37 millió amerikai dollárért. Ennek apropóján pedig most bárki bekukkanthat a csodás otthonba.

Selena Gomez egykori otthonának bejárata.
Selena Gomez egykori otthonának bejárata.Fotó / Northfoto

Akár egy tengerparti házikó Selena Gomez korábbi otthona

Bár közel van a hollywoodi forgataghoz, a sztárok által oly felkapott, csendes és nyugodt Studio City városrészen található ingatlan olyan, mint egy tengerparti hétvégi házikó.

A mediterrán elemek, mint amilyen a konyhával egybekötött közösségi teret borító kőburkolatok, a hófehér textilek, a sok-sok nyers fafelület és az itt-ott előbukkanó kék és sárga árnyalatok, mind csodásan érvényesülnek a tágas terekben, ahová – köszönhetően az óriási nyílászáróknak – csak úgy árad be a természetes fény.

Az egyik hálószoba.
Az egyik hálószoba.Fotó / Northfoto

Hétvégi ház extrákkal

A beltérben tartózkodást olyan extrák teszik még komfortosabbá, mint a nappaliban található beépített hangrendszer, a bárrész, a buja zöld kertre néző étkező, a legmodernebb háztartási gépekkel felszerelt konyha, valamint az edzőterem.

A ház egyik legkülönlegesebb része mégis az óriási medencével, a hangulatos terasszal és grillezővel felszerelt kert, amely a rengeteg zöld növénynek köszönhetően rejtve marad a kíváncsi szemek elől.

Selena Gomez egykori otthonának további részleteiért kattints az alábbi fotóra!

Fotó / Northfoto

 A cikk teljes terjedelmében a lakaskultura.hu oldalról került átvételre.