Durván lefogyott! Most nem hiszik el, hogy ő szerepel az okmányaiban

Kevesen hinnék a 27 éves massachusettsi Rachel Sharp-Olsenről, hogy öt évvel ezelőtt még 106 kilót nyomott. Érthető, hiszen ez a mosolygós fiatal nő most nagyjából feleannyit nyom a mérlegen. Korábbi testalkatával nagyon nem volt megelégedve; folyamatosan bántották, így hamar testképzavar alakult ki nála, ami még a mai napig visszaköszön néha. Ekkor döntötte el, hogy változtat az életén.

Ha étkezésről volt szó, Rachel szempontja leginkább az volt, hogy a kaja inkább olcsó legyen, így a minőségére nem sok figyelmet fordított, na és persze a sporttal sem sokat foglalkozott. Egyik nap azonban megelégelte állapotát, és rendszeres edzésbe kezdett időszakos böjtölésekkel összekötve. Közel 44 kilós fogyását most ennek az életmódváltásnak köszönheti.

A nagy átváltozás gondolata egyébként akkor kezdett el motoszkálni a fejében, amikor a barátjával túrázni indultak. A férfi persze komolyabb erőfeszítés nélkül teljesítette a távot, míg Rachel teljesen kimerült, a végén pedig már a kocsiig sem tudott eljutni. Ez a fizikai állapot persze már csak a múlté, hiszen a fiatal nő azóta rendszeresen edz, és az étkezésére is odafigyel. 

A nagy súlycsökkenés óta sokan kétkedve néznek rá, hiszen amikor előveszi fényképes igazolványait, senki nem akarja elhinni, hogy ő szerepel a fotókon, ami egyáltalán nem meglepő.  

Párja természetesen kitartott mellette a nehéz és fárasztó úton, később pedig össze is házasodtak.

A képre kattintva megnézhetitek, mekkora változáson ment keresztül Rachel!

Fotó / Rachel Sharp

 A cikk teljes terjedelmében a mindmegette.hu oldalról került átvételre.