Bika horoszkóp 2021 – Szerelem, párkapcsolat, karrier, egészség

Vajon mire számíthatnak 2021-ben a Bika jelében születettek? Az éves horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Te is a Bika jelében születtél? Íme minden fontos részlet, amit a bolygók és a horoszkóp jelez számodra. Érdemes felkészülni minden nehézségre és jó lehetőségre egyaránt.

Bika horoszkóp 2021 – Szerelem

Családi, párkapcsolati harmóniával indul 2021, de február környékén sajnos már jelentkezhetnek azok a problémák, amelyek újból és újból felbukkannak majd az esztendő során. Pénzügyek körüli nézeteltéréseket is jeleznek a bolygók. A párod egészen másképp viszonyul ugyanis az anyagiakhoz, vagy nem járul eléggé hozzá a családi kasszához. S ez az eltérő viselkedés márciusban konfliktusok sorozatát indíthatja el közöttetek. Szerencsére nagyon ragaszkodtok egymáshoz, és a bolygók jelzése szerint az év második felére sikerül úrrá lenni a nehézségeken. A téli időszak már teljes harmóniában telik. Ha még szingli vagy, júliusban rád találhat a szerelem. Augusztusra is sok kalandot jeleznek a bolygók, a Vénusz és a Mars erős vonzerővel ruháznak fel – hogy ezek ártatlan flörtök maradnak-e, vagy titkos kapcsolattá válik valamelyik, az csupán rajtad áll... Ebben az időszakban nagy hatással leszel az ellenkező nemre! Ősz végére stabilizálódik az új párkapcsolat, és teljes boldogságban várhatjátok együtt az ünnepeket.

Bika horoszkóp 2021 – Karrier

Nehézkesen indul az új év a Szaturnusz, a szigorú karmabolygó korlátozó hatása miatt. Te azonban állod a sarat, mert a Mars és Uránusz közötti fényszög hatalmas, kirobbanó energiával lát el. A Szaturnusz februárban már kedvezőbb arcát mutatja, a stressz fokozatosan oldódik, az akaraterőd töretlen, és a tavasz el is hozza a jól megérdemelt sikereket. Bár egyébként az állandóságot kedveled, májusban, az Uránusz hatására új kihívásokra vágysz, elképzelhető, hogy ekkor állást változtatsz. Nyárra magasabb fizetést, pénzügyi stabilitást jeleznek a bolygók. Az ősz beköszöntével ismét a kemény munkára koncentrálsz, mivel szereted a hivatásodat, képes vagy szinte megszállottan dolgozni. Kifogyhatatlan energiatartalékaid vannak, és ennek bizony pénzben mérik a jutalmát! Télen a karrieredben kiváló eredményeket érsz el, megmutatkoznak igazi menedzseri adottságaid.

Íme minden fontos részlet, amit a bolygók és a horoszkóp jelez számodra.
Íme minden fontos részlet, amit a bolygók és a horoszkóp jelez számodra.Fotó / Shutterstock

Bika horoszkóp 2021 – Egészség

Az év elején igazán kirobbanó energiával rendelkezel, múló panaszokon kívül nem kell számolnod különösebb egészségi problémával. Az orvosi asztrológia szerint a Bika jegyéhez tartozik a nyak, a torok, a mandulák környéke, megfázás, középfül- és torokgyulladás jelentkezhet. Áprilisban a közlekedésben legyél nagyon óvatos, mindenképpen kerüld a veszélyes helyzeteket. Júliusban emésztési panaszaid lehetnek, ha nem figyelsz az egészséges táplálkozásra, márpedig ezen a téren hajlamos vagy a túlzásokra. Az őszi időszakban is arra kell ügyelned, hogy energiáidat sporttal, mozgással vezesd le, és kerüld a rendszertelen étkezést.

A cikk teljes terjedelmében az astronet.hu oldalról került átvételre.