4 dolog, amit nem tudtál az Igazából szerelemről

Az egyik legszeretnivalóbb karácsonyi klasszikus. Nálatok is minden évben megnézi a család és még apukád is kicsit meghatódik? Ha neked is ez a kedvenc filmed, itt van pár érdekesség, amit még biztos sosem hallottál.

A nyitó reptéri jelenetet rejtett kamerával vették felA film kezdetén látható megható jelenetet a Heathrow reptéren rejtett kamerával vették fel. Amikor valami érdekes történt, mint egy megható családi jelenet, a stáb megfigyelő tagjai előrohantak és megkérték az embereket, hogy írják alá a beleegyező nyilatkozatokat, hogy a filmben szerepelhessenek.
Rowan Atkinson karakterét eredetileg angyalnak terveztékA híres színészt, aki ez alkalommal ékszerboltos szerepébe bújt, eredetileg természetfeletti tulajdonságokkal akarták felruházni, mint egy angyalt, aki a földieket segíti. Fel is vettek egy jelenetet, ahol varázslatosan köddé válik, de a készítők végül úgy döntöttek, hogy a film már egyébként is elég bonyolult.
Andrew Lincoln saját kezével írta a táblákat a nagy szerelmi vallomáshozSokak kedvenc része, amikor Mark elmegy legjobb barátjának lakására, csak azért, hogy szerelmet valljon újdonsült feleségének, aki mindaddig azt hitte, Mark ki nem állhatja. A híres táblákat a jelenethez eredetileg megírták neki a művészeti részlegen, de a színész úgy gondolta, hogy az ő kézírása sokkal jobb, így újraírta őket.

Andrew Lincoln saját kezével írta a táblákat a nagy szerelmi vallomáshoz
Andrew Lincoln saját kezével írta a táblákat a nagy szerelmi vallomáshozFotó / Igazából szerelem

Tony Blair miniszterelnök elismerte, hogy nem lehet olyan cool, mint Hugh GrantAz Egyesült Királyság miniszterelnökét, Tony Blairt kritika érte 2005-ben az USA-val folytatott politikájáért, amire a miniszterelnök azt válaszolta, hogy jól tudja, vannak olyanok, akik szeretnék, ha úgy megmondaná a magáét az amerikaiaknak, mint Hugh Grant, de a való élet és a filmvászon nem ugyanaz.

Tony Blair miniszterelnök elismerte, hogy nem lehet olyan cool, mint Hugh Grant
Tony Blair miniszterelnök elismerte, hogy nem lehet olyan cool, mint Hugh GrantFotó / Igazából szerelem

 Kőszegi Anna