Igazi Grincs vagy, ha ezeken a karácsonyi reklámokon nem hatódsz meg!

A televízióban látható kereskedelmi hirdetések arra hivatottak, hogy a nézőket stimulálják, ezzel vásárlásra motiválják őket. De mi van akkor, hogyha ez a stimuláció az érzelmeinkre is elkezd hatni, és esetleg megkönnyezünk egy-egy reklámot? Összegyűjtöttük a kedvenc érzelmes, karácsonyi reklámjainkat.

Gondoljunk azokra, akik a legtöbbet nyújtják!

A Milka az idei ünnepi kisfilmjének olyan témát választott, amelyről nem beszélünk eleget. A történet egy hallássérült iskolai gondnok és egy kórusban éneklő kislány különleges "találkozását" mutatja be, felhívva a figyelmet azokra, akik a "legtöbbet nyújtják".

 Idén karácsonykor adj valami olyat, amit csak te adhatsz!

A Coca-Cola 2020-as karácsonyi reklámjának főszereplője egy apuka, aki bármit hajlandó megtenni azért, hogy a kislánya levelét eljuttassa az Mikuláshoz. A csattanó természetesen ennél a kisfilmnél is könnyeket csal a szemünkbe!

Mi lenne a karácsonnyal szeretet nélkül?

Listánk egyetlen animációval készült kisfilmje nem az a tipikus reklám, amit leadnak háromszor a Reszkessetek, betörők! alatt. Ez annál komolyabb alkotás. A kis süni története mellé érdemes bekészíteni egy csomag zsepit!

 A mobilod megvár, a pillanat nem

Most, a koronavírus idején, amikor időnk legnagyobb részét otthon, online töltjük, különösen aktuális a Huawei négy évvel ezelőtti reklámjának üzenete. Mikor nem tudunk elszakadni a laptop, az internet, a telefon „börtönéből", fontos, hogy eszünkbe jusson: „A mobilod megvár, a pillanat nem."

 Ha nem lehettek együtt, akkor is ott lehettek egymásnak

A Telekom 2020-ban mi mást is helyezhetett volna középpontba, mint a koronavírus miatti online kapcsolattartást? Sok esetben a nagyszülők távol a családjuktól kénytelenek ünnepelni, csak a internet segítségével láthatják szeretteiket. A megható kisfilm még azoknál is "betalál", akik szerencsésebb helyzetben vannak, mint a reklámban szereplő család. Most mindenki érzi, hogy ez a karácsony más lesz, mint a többi.

Halász Réka