Apu rendelt egy Grincs figurát, hogy meglepje a lányát - nagyobb, mint a házuk

Egy férfi 10 méternél is magasabb Grincs figurát rendelt a neten, ám nem ellenőrizte annak méretét. Mint kiderült, a lányának szánt felfújható figura a felállítás után magasabb volt, mint a házuk.

Ray Liddell hétéves Jasmine nevű kislányának szeretett volna karácsonyi meglepetést, amiből egy majdnem 11 méteres Grincs figura lett a kertben. Ez valószínűleg felkelti a lakosok figyelmét az ünnepi időszakban. A felfújható bábu magasabb, mint egy zsiráf, ami által a valós méretű családi ház törpe házikónak tűnik mellette.

Liddell 500 fontot (majdnem 200 ezer forintot) fizetett érte, aminek az összege meg is térült, sőt, többet is kapott, mint amennyit elvárt.

A hatalmas Grincs igazi látványosság lett
A hatalmas Grincs igazi látványosság lettFotó / Instagram

Az emberek látogatni kezdték a hatalmas Gincset, hogy elkészíthessék saját fotóikat.

Ray erről a következőket mondta: Pozitív visszhangja van az eseménynek, hisz emberek érkeznek különböző városokból fotókat készíteni. Még sor is állt a házunk előtt.

 

„Biztosra mentem, hogy mindenki távolságot tart egymástól, hisz valószínűleg több mint 5000 ember látogatott meg minket. Igazi csodának tartom, hisz csak a lányomnak rendeltem, aki odavan a Grincsért, mégis sok emberhez eljutott a hír."  

Jasmine sikoltozott, amikor meglátta a szeretett szereplő figuráját óriási nagyságban, a ház előtt.

Ray jelenleg a látogató családokat kéri, hogy adakozzanak jó cél érdekében. Apja, Frank májusban elhunyt koronavírusban, az adományokból összegyűjtött 10 000 fontot az őt ápoló kórháznak adományozta.

Ray az apjáról így fogalmazott: „Boldog, egyszerű élete volt. Sosem láthattad őt mérgesen. Mindig is szerettem volna meghálálni a kórház munkáját, ám sosem gondoltam, hogy így fog megtörténni. Jót szerettem volna tenni és meglepett, hogy erre milyen gyorsan reagáltak az emberek."

Több szempontból is pozitív kimenetele volt a történetnek. Boldoggá tehettem a gyerekeimet és adományozhattam a jó cél érdekében.

Szabó Veronika

Forrás: LadBible