Mi lett a Reszkessetek, betörők! szereplőivel?

Sokak szerint a karácsony elmaradhatatlan része, mások pedig már a szemüket forgatják a Reszkessetek, betörők! hallatán. Az ikonikus film senki számára nem ismeretlen, de szembe kell nézni a valósággal, hogy bizony már Kevin sem gyerek többé. Vajon mi lett az egyik legnagyobb karácsonyi klasszikus szereplőivel?

Macaulay Culkin

Meghökkentő, de az egykori betörők rémét, Kevin McCallister-t alakító színész már a 40. születésnapján is túl van. A népszerű film főszereplője gyerekként érte el legnagyobb sikereit, nevét többnyire Kevin alakításával azonosítják.

Macaulay Culkin
Macaulay CulkinForrás: --

A Reszkessetek, betörők!-ön kívül több filmben szerepelt gyerekként és felnőttként egyaránt, de ezek sikerei már nem hoztak akkora áttörést és figyelmet a nagyközönség részéről.  

Culkin zenéléssel is próbálkozott, a The Pizza Underground névre keresztelt bandában énekelt, de a formáció hamar felbomlott. Magánélete vett pár zűrösebb kanyart, házas is volt egy rövid ideig, sőt, még le is tartóztatták drogbirtoklásért.

Joe Pesci

Az olasz származású színész a dominánsabb betörőt, Harry-t alakította a filmben. A Kevinre törő bűnözőt játszó színész már 77 éves, és igencsak komoly szerepek és sikerek állnak mögötte. 1990-ben, amikor a Reszkessetek, betörők! első része is debütált, Pesci Scorsese Nagymenők című filmében is játszott Robert DeNiro oldalán.

Joe Pesci
Joe PesciForrás: --

Ezért megkapta a legjobb férfi mellékszereplőért járó Oscar-díjat.  

Emellett számos neves filmben kapott szerepet, például a JFK – A nyitott dosszié, Az ügynökség, valamint a Dühöngő bika című alkotásban. Háromszor házasodott és vált el.

Daniel Stern

A második, kissé együgyűbb betörőt, Marv-ot alakító színész már 63 éves, és karrierje során leginkább a komédia vonalán mozgott. A Reszkessetek, betörők! volt a legnagyobb siker karrierjében, ami nem meglepő a film népszerűségét tekintve.

Daniel Stern
Daniel SternForrás: --

A negyedik részben való szereplést azonban visszautasította, mondván, hogy nem lenne méltó az eredeti rész forgatókönyvéhez.  

Stern forgatókönyv-íróként is kipróbálta magát, jelenleg pedig a szobrászkodás művészetének hódol.