30 év után találkozott újra gyerekeivel az emlékeit elvesztő nő

Az 54 éves Lee-Tracey Miley 1991-ben Cipruson szenvedett autóbalesetet, aminek következtében kómába esett és minden emlékét elvesztette. A gyerekei ebben az évben látták őt utoljára, de nemrég sikerült újra egymásra találniuk.

Lee-Tracey Miley közel 30 évvel ezelőtti utazása nem úgy sült el, ahogy azt tervezte; a szerencsétlen események felforgatták az életét. A sorsfordító baleset és kóma után pár évvel visszament az Egyesült Államokba, hogy megkeresse családját, de mivel azok több alkalommal is költöztek, így nem járt sikerrel. A gyerekek is próbálták keresni a rejtélyesen eltűnt szülőt, de a próbálkozásaik sikertelennek bizonyultak. Úgy tűnt, hogy a kapcsolat végleg megszakadt, és az egykor emlékezetét vesztett hölgyet elnyelte a föld, mindaddig, amíg fia, Craig Miley 2019 decemberében eltűnt személyként jelentette be édesanyját. Ez a lépés elindította a folyamatot, ami végül az elszakított családtagok visszatalálásához vezetett - olvasható a Daily Mail beszámolójában.

Lee-Tracey Miley közel 30 évvel ezelőtti utazása nem úgy sült el, ahogy azt tervezteFotó / GettyImages

Nyomozás indult a régen eltűnt nő megtalálásának érdekében, amely során kiderült, hogy évekig Londonban élt, majd 2004-ben visszatért Amerikába és minden bizonnyal Arizona államban él. Az arizonai rendőrség meggyőződött róla, hogy valóban Lee-Tracey a cím lakosa, ami után fiát, Craiget 2020. október 30-án értesítették, hogy édesanyja él és közel 30 év után megtalálták. Azóta ő és gyerekei újra rendszeresen beszélnek egymással.

Nyomozás indult a régen eltűnt nő megtalálásának érdekébenFotó / GettyImages

Az eltűnt hölgy gyerekei végtelenül hálásak voltak a rendőröknek és nyomozóknak, akik közreműködtek a sokszor lehetetlennek tűnő feladat megoldásában. Elmondásuk szerint a nyomozók fáradhatatlanul dolgoztak a cél elérése érdekében, hogy újra kapcsolatba kerülhessenek édesanyjukkal több évtizednyi különlét után.