421 kilométert gyalogolt a férfi, hogy lenyugodjon egy vita után

Veled is előfordult már, hogy nagyon felhúztad magad valamin, és tízig kellett számolnod, hogy ne csinálj butaságot? Íme egy férfi, aki szó szerint messzebbre ment.

Nem lehet tudni, hogy pontosan mi volt a vita tárgya az olasz férfi és felesége között, amikor úgy döntött, hogy comói otthonát otthagyja, és elmegy egy kicsit sétálni. Lehet, hogy csak a sarokig akart menni, és ott kapott rá a gyaloglás ízére, de annyi biztos, hogy a rendőrök találtak rá 421 kilométerre ottonától, egy Fano nevű tengerparti kisvárosban.

A rendőrök nem hitték el neki, hogy valóban Comóból gyalogolt odáig
A rendőrök nem hitték el neki, hogy valóban Comóból gyalogolt odáigFotó / Shutterstock

 A rend őrei azért állították meg, mert megszegte az Olaszországban a koronavírus miatt érvényben levő kijárási tilalmat, ám hamarosan az is kiderült, hogy felesége már egy hete bejelentette eltűnését. A rendőrök nem hitték el neki, hogy valóban Comóból gyalogolt odáig, ám felesége, mikor odaért, hogy szeretett házastársát összeszedje, megerősítette, hogy akkor látta utoljára, mikor a vita után elment otthonról.

A férfi, bár józannak tűnt, beismerte, hogy nem vette észre, milyen messze sétált. Azt vallotta, "jól van, csak kicsit elfáradt".

A koronavírussal kapcsolatos szabálysértés miatt egyébként több száz euróra meg is büntették. Reméljük, ebből nem robbant ki újabb vita a házaspár között!

Kőszegi Anna