Mérleg horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

Mérleg horoszkóp 2021. Vajon mi minden vár rád az új évben, ha a Mérleg jelében születtél? Az Astronet éves horoszkópjából minden kiderül, a szerelem, párkapcsolat, karrier és egészség témákban.

Mérleg horoszkóp 2021 – Szerelem, párkapcsolat

A Mérleg horoszkóp 2021 szerint januárban erősnek, kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Ha tartós párkapcsolatban élsz, a szeretet és a megértés erősödik köztetek. Az éve első két hónapja harmóniában telik, ebben az időszakban nagyon vágyódsz arra, hogy otthonodat meghitt és romantikus fészekké varázsold. Jó ízlésedet, a szépérzékedet tükrözi a környezeted. Tavasszal a Merkúr-Neptunusz közötti fényszög hatására rossz döntéseket hozhatsz, és érzelmi kapcsolatodat is kiszámíthatatlan hangulatok jellemzik. Szerencsére sikerül megbeszélni a problémákat, és nyárra elsimulhatnak a problémák. Ekkortájt szingliként különösen hódító kedvedben leszel, és nehéz is ellenállni vonzerődnek, a kedvességednek. Be is vonzhatsz egy ideális partnert. Júniusban romantikus kalandba keveredsz, emiatt nehezen tudsz a feladataidra koncentrálni. A nyár végén partnered féltékenységi jeleneteket rendez, remélhetőleg sikerül tisztázni a dolgokat. Ha igen, akkor hajlandó vagy elköteleződni mellette, ősszel a szerelmi életedre a mélység és a komolyság jellemző. Párkapcsolatodban őszinte mély érzelmek uralkodnak, mindenben számíthattok egymásra.

Merj nagyot álmodni, mert nem csak az akaraterődben, hanem a szerencsédben is bízhatsz.Fotó / 123RF

Mérleg horoszkóp 2021 – Karrier

2021 nyugodtan indul, de februárban feszültségek adódnak a munkahelyeden. Rád hárul a békéltető szerepe. Március közepétől kifogyhatatlan energiákkal rendelkezel, amit a munkádra, a karriered építésére is fordíthatsz. Remek diplomáciai érzékkel oldod meg a munkahelyi konfliktusokat, amelyeket az ideges és hirtelen természetű főnök gerjeszt többnyire. Április tájékán rendkívül újszerű és zseniális ötleteid lehetnek, amelyeket néhány munkatársad nehezen tolerál, de te nem ismersz lehetetlent, keresztülviszed a terveid. Nyáron elsősorban a magánéletedre fókuszálsz, de szeptemberben újult erővel veted magad a munkába: a Szűz jegyében járó Nap hatására nagyon szívesen és sokat dolgozol, de próbálsz egyensúlyt teremteni a munka és a párkapcsolat között. Mindkettőben tökéletességre törekszel, ügyelsz a részletekre. A folytatás sem rossz: októberben a Nap a Mérleg jegyben áll az energikus tüzes Mars társaságában. Merj nagyot álmodni, mert nem csak az akaraterődben, hanem a szerencsédben is bízhatsz. December olyan sikereket hoz a munkádban és a karrieredben, amire nem is számítottál. Feletteseid nagyon megbíznak benned, és teljesítményedet anyagilag is jutalmazzák.

Mérleg horoszkóp 2021 – Egészség

Az orvosi asztrológia szerint a deréktájék és a kiválasztószervek, tehát a vesék, a vesemedence, a hólyag, a bőr és a női nemi szervek tartoznak a Mérleg jegyhez. Ebben az évben is ezekre az egészségi problémákra kell fokozottan ügyelned. A vesegyulladásra hajlamos vagy, januártól márciusig a réteges öltözködésre kell figyelned. Mivel hajlamod van a bőrbetegségekre is, nyáron vigyázz strandolás közben a higiéniára.

A cikk teljes terjedelmében az astronet.hu oldalról került átvételre.