Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

George Clooney egy igazi hollywoodi ikon, sármos, sikeres, épp ezért nem meglepő, hogy a most 59 éves színész egészen 2014-ig nem állapodott meg. Amal Alamuddinnal kötött házassága, ha minden igaz még most is tart. Clooney szívét egyszer már elrabolták, de nem egy modell, ahogy elsőre gondolnánk, hanem egy kevésbé kifutóra született teremtésben találta meg élettársát.

Max, a csüngőhasú

A színész leghosszabban tartó kapcsolata akkor kezdődött, amikor volt barátnőjével, Kelly Prestonnal szakítottak. Clooney, amíg együtt voltak ajándékba vette neki Maxet, a csüngőhasú malacot, aki a szétválás után a színésznél maradt. Így kezdődött el a gyönyörű kapcsolat a filmikon és a százötven kilós állat között.

Kapcsolatuk olyan erős volt, hogy Clooney párkapcsolatokba is csak úgy lépett, ha jövendőbelije elfogadta a disznóját is. Maxnek saját kifutója volt a színész háza mellett, ahonnan, a színész apjának beszámolója szerint, minden nap felbandukolt a bejárati ajtóig és ott hangosan követelte a reggelijét.

George Clooney egy igazi hollywoodi ikon, sármos, sikeres, épp ezért nem meglepő, hogy a most 59 éves színész egészen 2014-ig nem állapodott meg
George Clooney egy igazi hollywoodi ikon, sármos, sikeres, épp ezért nem meglepő, hogy a most 59 éves színész egészen 2014-ig nem állapodott megFotó / Getty Images

Életmentő társ

Max hangereje jól jött, amikor az 1994-es los angelesi földrengés előtt percekkel felriasztotta gazdáját és a szomszédokat, akik így időben biztonságosabb helyre tudtak vonulni. Egyszer viszont Max élete került veszélybe, amikor egy barát a fekete disznót elütötte a sötétben, de szerencsére egy másfél mázsás állatnak ennél több kell, hogy maradandó baja essen.

A jó kapcsolatukról az is árulkodott, hogy Max 19 évesen pusztult el, ami a csüngőhasú malacoknál soknak számít.