Felnőttek, akik gyerekek akartak lenni: vicces játszótéri balesetek – galéria

A felnőtté válás rögös útján már te is elfelejtetted, milyen jó érzés gyereknek lenni és önfeledten bolondozni? Ezek a felnőttek megmutatták, hogy sohasem késő. Bár sokszor a tűzoltóknak kellett kiszedniük őket a játszótéri játékokból.

Emlékszel még, milyen, amikor izgalomba jössz egy játszótér láttán? Ha nem, akkor már te is elfelejtetted, milyen gyereknek lenni. A felnőtté válás rögös útján vagy épp a gyereknevelés során elfelejthetjük, milyen jó érzés csak úgy, önfeledten bolondozni.

A most következő fotógalériánkban szereplő felnőttek úgy döntöttek, egy fél órára visszahozzák az édes gyermekkort, és belevetik magukat a játszótér izgalmaiba. Nem mindig sült el jól a kísérlet, ugyanis azt elfelejtették, hogy a játékokat nem a felnőtt testekre méretezték. Volt, akihez tűzoltót kellett hívni.

Ha kíváncsi vagy a kacagtatóan vicces pillanatokra, a képre kattintva lapozd végig galériánkat!

Ezek a felnőttek megmutatták, hogy sohasem késő. Bár sokszor a tűzoltóknak kellett kiszedniük őket a játszótéri játékokból.
Ezek a felnőttek megmutatták, hogy sohasem késő. Bár sokszor a tűzoltóknak kellett kiszedniük őket a játszótéri játékokból.Fotó / Reddit

A cikk teljes terjedelmében a life.hu oldalról került átvételre.