Csak saját felelősségre igyál az unikornisok könnyéből, ami felér egy lórúgással

Az unikornis trend nem akar csillapodni. Nemcsak a ruhaboltok polcai roskadoznak az egyszarvús pólók, pizsamák és mindenféle kiegészítők tömkelegétől, bizony az unikornisok ott is teret hódítanak, ahol erre a legkevésbé számítanánk. Az alkoholok piacán.

Létezik egy ital, amely annyira rózsaszín és csillogó, hogy az erre fogékony női szíveket egy pillanat alatt képes megbűvölni. Unikornisok könnyéből készítik, de óvatosan kell vele ismerkednünk, különben a következő nap igen másnaposan ébredhetünk.

Az nem derült ki, hogyan ríkattak meg egy unikornist, de a könnyeit végül bepalackozták. Az „Unikornis könnyei" fantázianévre hallgató gin likőr 40 százalékos alkoholtartalmú, csillog a napfényben, természetesen rózsaszín, és egy női táskába is elegánsan befér - olvasható az Origo cikkében.

Létezik egy ital, amely annyira rózsaszín és csillogó, hogy az erre fogékony női szíveket egy pillanat alatt képes megbűvölni.
Létezik egy ital, amely annyira rózsaszín és csillogó, hogy az erre fogékony női szíveket egy pillanat alatt képes megbűvölni.Fotó / Firebox.com

Ha esetleg az unikornisok könnye nem lenne elég extra, mutatunk egy másik érdekességet is: a kék bort. Öt húszas éveikben járó fiatal megkereste az egyik leghagyományosabb és legszéleskörűbb iparágat, és felrázta azt. Spanyolország és Franciaország különböző vidékeiről származnak a szőlők, melyek aztán egy speciális élelmiszer technikai eljáráson mennek keresztül, mire megszületik belőlük maga a kék bor. Spanyolországban eleinte nem vették őket komolyan, mára azonban olyan népszerűségnek örvend az italuk, hogy az egész spanyol borpiacot megijesztették, és az illetékes hatóságok már a betiltásán gondolkoznak - írja a goodstuff.hu

Ti megkóstolnátok?