Annak köszönheted, hogy életben vagy, hogy még nem találkoztál ezzel a tízéves kisfiúval

Imai Rjuszei – jegyezzük meg ezt a nevet! A tízéves kissrác 2016-ban tűnt fel egy YouTube-videóban. Már akkor is tekintélyt parancsoló dolgokat művelt, de tisztán látszik, hogy az azóta eltelt öt évet sok mindennel töltötte, de lazsálással biztosan nem.

Az öt évvel ezelőtti videóból akkor is kiderül, ki a fiú példaképe, ha nem mondják el. Mindene megvan, amire egy Bruce Lee-hasonmásverseny első helyezettjének szüksége van: nunchaku, sárga kezeslábas, szúrós tekintet, emberfeletti mozgáskoordináció.

A CsupaSport cikkéből kiderül, hogy Imai nem viccből utánozza a híres harcművészt, véresen komoly a rajongása. Már kétéves kora óta napi szinten gyakorol, ami látszik is. Kérdés, hogy mindezt szabad akaratából teszi-e...

A fiút apja menedzseli, még Instagram-profilt is regisztrált neki, amit közel 80 ezren követnek. A friss képeken és videókon látszik, hogy a rajongás nem hagyott alább az elmúlt években, sőt, erősebb lett. Talán kicsit túl is tolták.

A 2016-ban még cuki kisfiú mára szálkás, mint a kárászraj. Az egykezes fekvőket úgy nyomja, mint az ipari nyomtató. Nem szívesen futnánk össze vele egy sötét sikátorban.

Némi nyomást érzünk azért apai oldalról. Reméljük, emiatt az intezintitás miatt Imai nem utálja meg egy életre a sportot. Kíváncsian várjuk, hogy fest majd újabb öt év múlva.