2021-es horoszkóp: Mire számíthatnak idén a Bakok?

Lássuk, milyen évük lesz idén a Bakoknak! Az Astronet 2021-es éves horoszkópjából megtudhatjuk a legfontosabb részleteket. Szerelem, karrier és egészség terén is mozgalmas időszak előtt állnak.

Bak horoszkóp 2021 – Szerelem

Az év elején minden energiádat a feladataidra fordítod, ezért a magánéleted, a párkapcsolatod háttérbe szorul, amit a kedvesed joggal róhat fel neked. Az otthon harmóniája csak január második felében áll helyre. Tavasszal a szerelemben csodás élmények várnak rád, de vigyázz, könnyen kiderülhet, hogy partnered nem teljesen őszinte. Ha házasságban élsz, párod lesi minden kívánságodat. Amikor áprilisban a Nap átlép a Bika jegyébe, érzelmileg megnyílsz egy kedves, odaadó partner felé, de a bizalmadat ki kell érdemelni. Házasságodban hűséges és felelősségteljes vagy. A nyár derekán új vállalkozásba vágod a fejszédet. Társad aggódik érted, mert úgy érzi, hogy túl sokat vállalsz, de remekül megoldasz mindent.

Ez időtájt olyan belső változások zajlanak benned, amelyek hatására jobban vágysz a mély érzelmekre.

Bölcs felismerésekre jutsz, ráébredsz, hogy a boldogságot először belül, magadban kell megteremteni, hogy áradni tudjon kifelé. Az érzelmi életed, a család és a párkapcsolat válik fontossá. Sajnos az ősz keserűséget hozhat: ha friss a kapcsolatod, csalódnod kell újdonsült párodban. Nem kell azonban sokat várnod a „kárpótlásra": decemberben sorsszerű találkozásra számíthatsz, ami meghozza a boldogságot az életedbe.

Ilyen éve lesz idén a Bakoknak.Fotó / 123rf

Bak horoszkóp 2021 – Karrier

Mindig nagyon tudatosan élsz, s ez nem lesz másként 2021-ben sem. Az új év kezdetén is első a karrier és a munka, minden más csak azután jöhet. Februárban a Mars és Uránusz hatására eléggé makacs leszel, és a különcségeidről nem is lehet lebeszélni. Elvárod, hogy kollégáid és családtagjaid fogadjanak el ilyennek. Szíved szerint külföldre mennél, vagy új lakásba költöznél, mert úgy érzed, ki kell lépned a megszokott környezetedből. A tavasz beköszöntével intelligenciád és megbízhatóságod miatt komoly bizalmi álláslehetőséget kínálnak neked, jóval magasabb jövedelemmel.

Élvezd és használd ki a nagy jótevő bolygó, a Jupiter segítő és áldásos hatását.

Májusban a Nap együtt áll az Uránusszal, amelynek hatására rendkívül találékony leszel, igyekszel a saját utadat járni, szokatlan módszereket találsz ki, kissé önfejű lehetsz. Jobban tennéd, ha a pénzügyi befektetéseidet későbbre halasztanád. Nyáron viszont zöld utat kapsz a terveidhez! Elhatározod, hogy új vállalkozásba kezdesz. Szerencsére könnyen találsz üzleti partnereket, akik anyagilag is társulnának veled. Szeptemberben felragyog a szerencsecsillagod. A vártnál nagyobb bevételre teszel szert munkádból és befektetéseidből. Az ősz második felében folytatódik a sikerszéria, munkádban mások példaképévé, vezetőjévé válhatsz. Rendkívül éles eszű és kitartó vagy. Mély emberismereted által tükröt tartasz másoknak, és megpróbálod kihozni belőlük a maximumot. Nagyon kötelességtudó vagy, de az elvárásaid is nagyok. Decemberben elégedetten zárhatod az évet, az eredményeid felülmúlják legmerészebb álmaidat is.

Bak horoszkóp 2021 – Egészség

A térdtájék, a csontrendszer, a fogak, az ízületek és a bőr tartozik a Bak jegy uralma alá. Sok problémád lehet a térdeddel, valamint a fogaiddal. Az ízületekkel kapcsolatos betegségek is végigkísérhetik az életedet. Januárban az egészséged megőrzése érdekében sportolj és szedj vitaminokat, de az elegendő mozgás természetesen egész évben fontos. Válassz kíméletes mozgásformát, ami nem terheli az ízületeket.