2021-es horoszkóp: Mire számíthatnak idén a Nyilas jegy szülöttei?

Mire kell odafigyelniük a Nyilas jegy szülötteinek idén szerelem, karrier és egészség témában? Az Astronet 2021-es éves horoszkópjából megtudhatjuk a legfontosabb részleteket.

Nyilas horoszkóp 2021 – Szerelem, párkapcsolat

2021 első fele igazán mozgalmas szerelmi téren, nagy a jövés-menés az életedben. Rögtön januárban véget vethetsz egy kihűlőben lévő kapcsolatodnak, de a boldogság ott vár rád a nem is messzi távolban egy igazán szeretni tudó, intelligens partner személyében. Februárban sok stressz ér, a lelki béke megtalálásában új párod is segít. Az új kapcsolat azonban szalmaláng életűnek bizonyulhat: április környékén meg kell tanulnod az elengedést. Ha házasságban élsz, mutasd ki jobban az érzelmeidet, különben újabb krízissel kell számolnod. Ha szingli vagy, májusban már fel is tűnik a színen valaki, akiről sokat ábrándozol, aki teljesen felvillanyoz. Szerelmi kapcsolatotok hamarosan realizálódhat.

Mire kell odafigyelniük a Nyilas jegy szülötteinek idén szerelem, karrier és egészség témában?
Mire kell odafigyelniük a Nyilas jegy szülötteinek idén szerelem, karrier és egészség témában?Fotó / 123RF

Nyár közepén az összeköltözést tervezheted. Ősszel elsősorban a munkára koncentrálsz, talán új vállalkozáson is töröd a fejed. Egy régi szerelem újból felbukkanhat az életedben, lehetséges, hogy még fel lehet éleszteni a tüzet... Az igazi szerelmi beteljesülést azonban decemberre jelzik a bolygók. Ekkor a lelkivilágodra a Plútó nagy hatással lesz, ezért minden sokkal mélyebben érint, mint általában. Ha párkapcsolatban élsz, az otthon melege és biztonsága boldoggá tesz, olyannyira, hogy talán a házasságkötés gondolatával is megbarátkozol. Amennyiben egyedülálló vagy, biztos lehetsz benne, hogy az év végére megtalálod a megfelelő partnert, akár egy szilveszteri összejövetelen.

Nyilas horoszkóp 2021 – KarrierAz év elején vállalkozásod nagyon nyereséges, igaz, erőn felül dolgozol érte. Szerencsére megvan az a képességed, hogy másokat is tudsz lelkesíteni, és óriási a sikerbe vetett hited. Pénzügyi helyzeted olyan jóra fordul, és gyökeresen változtathatsz az életkörülményeiden. Áprilisban a Nap a tüzes Kosban jár, így rendkívül kreatív leszel, és tele vagy ötletekkel, amelyeket azonnal meg akarsz valósítani. Ajánlatos, hogy szövetkezz megfontolt, gyakorlatias emberekkel, akik visszatartanak az elhamarkodott döntésektől.

yáron elképzelhető, hogy kockázatos vállalkozásba kezdesz, ami később nyereséges lehet, de ekkor csak viszi a pénzt. Te azonban mindig optimista vagy, és nem annyira a pillanatnyi helyzetre koncentrálsz, mindig távlatokban tervezel. Augusztustól a szerencse is melléd szegődik. Ha állást akarsz változtatni, októberben ne habozz elfogadni az új ajánlatot! A változtatás nem könnyű, de nagyobb szakmai fejlődést, és magasabb fizetést ígér. Ősszel már határozottan célegyenesben érzed magad, csak arra figyelj, hogy kerüld a túlságosan nagy hozammal kecsegtető befektetéseket és a felesleges kiadásokat, akkor megteremtheted az anyagi biztonságod.

Nyilas horoszkóp 2021 – Egészség

Az orvosi asztrológia szerint a csípő- és medencetájék, a comb, a keresztcsont, a vénák és a máj tartozik a Nyilas jegyhez. Aktív életmódod miatt könnyen szenvedhetsz lábtörést, ha az idősebb korosztályhoz tartozol, akkor a reuma fenyeget. Ha elveszted az optimizmusodat, az életerőd is csökken. Februárban épp ez történhet meg: vigyázz, mert a stressz legyengítheti az immunrendszeredet. Szerencsére ez csak múló állapot... Egész évben vigyáznod kell a plusz kilókkal, mert uralkodó bolygód, a Jupiter hajlamosít a túlzásokra, az étkezés területén is.