Tudtad, hogy Jason Statham műugró volt? Sportimádó hollywoodi sztárok

A sztárok élete nem könnyű, hiszen napról napra milliónyi szempár lesi minden mozdulatukat. A celebek tettei hatással vannak rajongóik életére, éppen ezért fontos, hogy ne hanyagolják el külsőjüket. A következő hírességek mindent megtesznek a sportos életért.

Lady Gaga

Ahogyan a Csupasporton is olvashatjuk, az énekes-színész tehetség elkötelezett híve a testmozgásnak. Heti edzésterveivel szigorú menetrendet követve tesz egészségének megőrzéséért. Kedvenc sportjai közt szerepel a lovaglás, a box, kardio edzések, úszás, bikram jóga, pilates, TRX. Nemrég még sziklamászás közben is posztolt képet magáról. Ezeken kívül Gaga odafigyel az egészséges étkezésre és a lelki kiegyensúlyozottságra is.

Lady Gaga
Lady Gaga

Jason Statham

Sokak kedvence az akciófilmek nagy sztárja, Jason Statham. Kevesen tudják azonban, hogy a színészkedés előtt a sztár profi műugró volt. Statham korábban futballozott is öt éven keresztül, azonban a vízisportok jobban vonzották. 1988-ban részt vett műugróként a szöuli olimpián, '92-ben 12. helyezést ért el a világbajnokságon, és egészen 2000-ig sportolt hivatásszerűen.

Jason Statham
Jason Statham

Dwayne Johnson

Dwayne "The Rock" Johnson sem véletlenül kapta meg a "Szikla" becenevet. Először 1996-ban indult a Survivor pankrációs sorozatban. Pankrátorként 1997-ben nyert bajnoki övet, ugyanebben az évben megnyerte az Interkontinentális- és nehézsúlyú világbajnoki címet is, melyet 2001-ig többször kiérdemelt. A kétezres évek elején kezdte meg filmes pályafutását, amely mind a mai napig tart.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Természetesen rengeteg sportimádó híresség akad még Hollywood utcáin. Patrick Dempsey többször is indult hosszú távú kerékpárversenyeken, Jake Gyllenhaal a futás megszállottja, Cameron Diaz pedig még egy könyvet is kiadott Body Book címmel a sportos életmódhoz vezető útról. Kate Hudson, Jennifer Aniston, valamint rengeteg fitt színész és celeb pedig a jóga és a pilates elkötelezett híve.