Tudod, mi a mantrád 2021-ben a csillagjegyed szerint? – I. rész

A szavaknak ereje van, ezért érdemes pozitív mantrákat szajkózni önmagunk lehúzása helyett. Ha érdekel, mi a 2021-es mantrád a horoszkópod alapján, olvass tovább!

Kos

Bízom benne, hogy az isteni gondviselés szerint történnek a dolgok az életemben.

Kosok! Ideje lazítani, és az állandó rohanás helyett hagyni, hogy a dolgok elintézzék önmagukat. Ne rohanj fejjel a falnak, élvezd a történések szabad folyását!

Bika

A boldogságnak több útja van!

Bikaként nehezedre eshet a korábbi tervek elengedése, hajlamos vagy görcsösen ragaszkodni a történések általad elképzelt menetéhez. Ezt 2021-ben engedd el, és élvezd, amit az élet tartogat számodra! Úgy is megélheted a boldogságot, hogy az nem a te elképzeléseid szerint történik!

A szavaknak ereje van, ezért érdemes pozitív mantrákat szajkózni önmagunk lehúzása helyett
A szavaknak ereje van, ezért érdemes pozitív mantrákat szajkózni önmagunk lehúzása helyettFotó / Shutterstock

Ikrek

Biztonságos számomra, ha felvállalom a valódi érzéseimet!

Az Ikrek számára sokszor nehézkes az érzelmek helyén kezelése, ám ez 2021-ben változhat. Sikerül feladni a belső harcokat, ami által Ikrekként kiegyensúlyozottabb és jobb döntéshozó leszel.

Rák

Tudom, mennyit érek!

Rákként ismerős lehet mások (különösen a családod) önmagad elé helyezése, ám ez 2021-ben változhat, ha hagyod. Idén felfedezed, hogy mennyire sokat érsz, és mekkora potenciál van benned, és végre nem szorítod háttérbe a saját vágyaid és elvárásaid.

Oroszlán

Megtalálom a saját utamat!

Az Oroszlán erőteljes, tüzes jegy, ám hajlamos a szerepjátékra, amiben nem teljesen önmaga. Ez idén változik; sikerül rátalálni a valódi ösvényre, amin Oroszlánként önmagad lehetsz!

Szűz

Teret engedek a spontaneitásnak!

A Szüzeknek nehézséget jelent lazán venni a dolgokat, és csak úszni az árral, jobban szeretik, ha van hatalmuk a dolgok alakulása felett. Ez azonban idén változik; a Szűz jegyűek megtanulják értékelni a bizonytalanságot, és kontroll nélkül élvezni az eseményeket.

Bővebben az Astronet oldalán olvashatsz a különböző csillagjegyek 2021-es mantrájáról és az életük várható alakulásáról.