Elvérzett a saját hasonmásversenyén – Sztárok, akik nem tudták eljátszani önmagukat

Azt gondolnád, hogy a színészek számára, korlátok között, de nincs lehetetlen szerep, hiszen akármennyire karakterszínész valaki, az a munkája, hogy mások bőrébe bújjon. Mi viszont összegyűjtöttünk három olyan hírességet, akiken nem egy Shakespeare-i szerep fogott ki, hanem egy annál sokkal költőibb: nem alakították önmagukat elég meggyőzően.

Charlie Chaplin

A némafilmek királya, aki jóformán az egyik első közismert sztár volt a világon, San Francisco utcáin sétálgatott, ahol belebotlott egy Charlie Chaplin hasonmásversenybe.

A többiek a versenyen még a járását sem tudták utánozni.
A többiek a versenyen még a járását sem tudták utánozni.Fotó / Getty Images

Mivel arra gondolt, hogy ez olyan megmérettetés, amiben van egy kis előnye feliratkozott, de hamar rá kellett jönnie, hogy néha az eredeti is kevés. Az első körökön sem jutott túl, ami azért bosszantotta különösen, mert senki nem utánozta jól a járását sem.

Hugh Jackman, a Farkas

Az X-Men Farkasát alakító ausztrál színész arra gondolt, hogy meglepi „igazi" rajongóit, amikor a Comic-Conon szabadidejében jelmezt öltött és elvegyült a képregény fanatikusok között.

Túl magas lenne a karakterhez?
Túl magas lenne a karakterhez?Fotó / AFP

Meglepetésére csak két ember ismerte fel, akik közel sem voltak olyan lelkesek, mint gondolta. Egyikőjük megjegyezte, hogy túl magas a karakterhez, a legnagyobb elismerést a másodiktól kapta, aki egy erőteljes „nem rosszal" illette a jelmezét.

Ernie Hudson, a szellemirtó

Annak ellenére, hogy a szellemirtók legkevésbé ismert tagja, Ernie Hudson arca és hangja jellegzetes annyira, hogy aki egyszer látta a filmet, felismerje. Legalábbis ez tűnik valószínűnek, de két sikeres film és egy videójáték után Hudson hangja nem volt eléggé meggyőző ahhoz, hogy a saját karakterét szinkronizálja egy Szellemirtók rajzfilmben. Más mellett tették le voksukat a készítők.

Nem elég meggyőző a saját hangja?
Nem elég meggyőző a saját hangja?Fotó / Getty Images