A kínosnál is kínosabb videó: olyat driftelt, hogy még a felsővezeték is leszakadt

Ilyen, amikor a dallasi éjszakát nem egy hullócsillag fénye ragyogja be, hanem egy leszakadt felsővezetéké, aminek a póznáját egy fehér pickup dönti ki driftelgetés közben.

Úgy tűnik az egyesült államokbeli Dallasban, már nem a cowboyok vagy Jockey Ewing a legnagyobb bajkeverők, hanem a haszongépjárműveikkel huligánkodó illegális utcai autóversenyzők.

Mikor a többiek fékeznek, akkor is tövig...

Az AutóMotor szúrta ki a videót az esetről, amikor egy fehér pickup sofőrje a kereszteződésben akart kicsit a figyelem középpontjába kerülni, amikor platós autóját kifaroltatta, ami erős reakciókat váltott ki. Viszont korántsem azért, mert olyan menő volt, hanem mert kiütött egy villanypóznát, és a leszakadt vezeték olyan durvát szikrázott, hogy ijedtében mindenki menekülni akart.

A videóból is látszik, hogy nagyon kevesen múlt, hogy ne valóban halálos legyen az az iram, vagy legalábbis maradandó sérülést okozó.

... őrizetbe kerülsz

A sofőrt egyértelmű, hogy rövidesen letartóztatta rendőrség, valószínűleg jó pár elkövetett bűntény vádjával, amikről videó is készült. Szóval ha bizsereg a talpad az autóban, inkább gondold át kétszer, és ha ez a cikk nem győzött meg, csekkold az AutóMotor magazint, ahol megnézheted a balesetet más szögből is.