Hihetetlen, milyen szuperképességük van ezeknek a cuki kutyusoknak

A következő három kutyus rendkívüli képességekkel rendelkezik. Vigyázz! Lehet, hogy a cukiságmérőd kiakad majd!

Harslo, a tacskó nem akármilyen tehetséggel bír. Ahogy a Life.hu cikkéből kiderül, gazdája rájött, hogy a kutya szinte bármit képes megtartani a fején. A következő képsorozatban megnézheted, mi minden került a kis tacsi kobakjára.

Forrás / NORTHFOTO/©Harlso / SWNS.com/Harlso / Swns.Com

Vannak még Harslóhoz hasonlóan szuper tehetséges kutyusok a világon. Ivy, a hétéves ausztrál juhászkutya különleges festményeivel ejtette ámulatba az internet népét. A különleges eb képeit meg is lehet vásárolni, a befolyt összegből pedig Ivy és gazdija különböző jótékonysági szervezeteket támogatnak.

Itt tekinthető meg a művész alkotás közben: 

 Vannak azonban sportosabb ebek is. Purin, a japán beagle háromszoros Guinness-rekorder. Először 2015-ben figyelt fel rá a világ, amikor bemutatta hihetetlen kapustehetségét. A kutyus 14 labdát védett ki hibátlanul.

 Purin második sikeres rekordja 2016-ban volt. Csupán 10.39 mp alatt 10 métert tett meg egy jógalabdán egyensúlyozva. Legújabb csúcsát pedig ugrókötéllel érte el. Egy perc alatt 58 sikeres ugrással a kicsi beagle végleg bevéste nevét a rekorder kutyusok történelmébe.