Szingliként Valentin-napon? Mutatjuk a tökéletes megoldást

A Valentin-napot lehet szeretni és lehet utálni, de az biztos, hogy mindenkinek van róla véleménye. Erre az ünnepre a szerelmesek napjaként szokás utalni, de mi a helyzet akkor, ha téged egyedülállóként ér február 14-e?

Szent Bálint – már amennyiben nem halt volna vértanúhalált közel kétezer évvel ezelőtt – valószínűleg igencsak meglepődne, ha 2021-ben a személyének szentelt nap környékén betévedne valamelyik nagyobb bevásárlóközpontba. (És nem csak azért, mert valószínűleg azt sem értené, mi az a bevásárlóközpont.)

A piros-rózsaszín szívecskés virágokat, bonbonokat és egyéb csecsebecséket bizonyára igen nehezen tudná összefüggésbe hozni saját élettörténetével, bármennyire is az ő nevének említésével köszöntik ilyenkor egymást az emberek.

Ez talán nem is akkora baj: a lényeg, hogy van egy nap, amikor különös hangsúlyt helyezhetünk a szeretetünk kifejezésére a másik felünk irányába, és – azon kívül, hogy a marketingnek bedőlve ajándékokkal halmozzuk el őt – némi minőségi időt is tölthetünk együtt.

De mi van akkor, ha neked nincs az életedben ilyen személy? Nos, kézenfekvő ötletnek tűnik, hogy a barátaidra és a családodra gondolj második körben, azonban a járványhelyzet megnehezítheti a találkozást.

Szóval tudod, mit? Valentin-napozz azzal a személlyel, aki mindig, minden körülmények között ott van melletted. A százszázalékosan covid-konform megoldást megtekintheted az alábbi videón: