Mi a mantrád 2021-ben a csillagjegyed szerint? – II. rész

Ha az első felvonásban nem volt benne a horoszkópod, viszont érdekel, hogy milyen mantrával érdemes erősítened magad a 2021-es évben, akkor olvass tovább!

Cikkünk első részét itt találod.

Mérleg

Elengedem azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésemet.

Az idei tökéletes év lesz ahhoz, hogy elengedd azt, ami még visszatart a teljes kiteljesedéstől. Aggodalomra semmi ok, az energiád harmóniában van a 2021-es évével.

Skorpió

El merem fogadni a jó dolgokat az életemben.

Idén Skorpióként lehetőséged lesz a valódi boldogság megélésére, szóval ne vedd el magadtól ezt, és tudd, hogy megérdemled ennek a felhőtlen állapotnak az átélését!

Nyilas

Megérdemlem a boldogságot!

A Nyilas hajlamos kifelé nézni, vágyik a világ nyújtotta újdonságokra. Idén befelé is figyelj, légy nyitott, hogy egy újfajta boldogságban lehessen részed!

Ilyen mantrával érdemes erősítened magad a 2021-es évben
Ilyen mantrával érdemes erősítened magad a 2021-es évbenFotó / Shutterstock

Bak

Átadom az irányítást a sorsnak.

A Baknak nehezére esik elengedni a kontrollt, és átadni magát a dolgok természetes alakulásának. Idén azonban máshogy kell, hogy legyen; rá kell bíznia magát a sorsra!

Vízöntő

Eljött az én időm!

Vízöntőként a kemény munka idén meghozza gyümölcsét; számos lehetőséged lesz, és élni is tudsz velük majd, viszont nem csak magadra kell gondolnod: 2021-ben el kell sajátítanod, hogyan segíts másokon is.

Halak

Bízok a gyógyulásomban.

Idén fejlődésen mész keresztül a tudatod illetően; el fogod tudni fogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, és nem hagyod, hogy a fantáziád ellened dolgozzon.

Ha érdekel az asztrológia, látogass el az Astronet.hu oldalára, és merülj el ebben az érdekes világban!