Kiment a fejedből? Last minute ajándék- és randiötletek Valentin-napra

Elfoglalt voltál, és elfelejtetted a Valentin-napot? Esetleg nem érdekel, de tudod, a párod elvárja, hogy valahogy megünnepeljétek? Semmi gond, nincs minden veszve! Olvasd el ezt a pár tippet, amivel különlegessé teheted az idei ünneplést!

Előfordulhat, hogy idén a legjobbak is zsákutcába ütköznek, hisz valljuk be, nincs túl sok lehetőségünk az ünneplést illetően. Minden zárva, kint mínuszok vannak, este nyolc után pedig ki se mehetünk az utcára. Elkeserítő, de próbálj a lehetőségekre fókuszálni!

Főzz egy finom vacsorátNem kell séfeket megszégyenítő tudással rendelkezned, már a próbálkozás is nyerő lehet. Egy egyszerű, könnyű vacsora, esetleg desszert is biztosan jól fog esni szerelmednek, értékelni fogja a befektetett munkát. Ha már haladóbb szinten vagy a főzés terén, próbálj valami olyat készíteni, amit nem esztek gyakran: találj ki egy teljesen új fogást!

Egy egyszerű, könnyű vacsora, esetleg desszert is jól fog esni szerelmednek
Egy egyszerű, könnyű vacsora, esetleg desszert is jól fog esni szerelmednekFotó / 123RF

Hanyagold a plüssmacikat, giccset, csillámot...Egyszerűen ne! Természetesen ha a párod odáig van érte, nyugodt lélekkel vásárolj plüssöket vagy bármi ilyesmit, de a legtöbb nő nem rajong érte. Ne béna ajándékokkal, hanem az extra figyelemmel és törődéssel tedd különlegessé az idei Valentin-napot! 

Egyébként is, az elmúlt egy év sokakat megtanított arra, hogy nem a giccses ajándékoknak van a legnagyobb értékük az életben...

VideókollázsHa le vagy égve, és nem akarsz unalmas, személytelen ajándékokat adni, készíts zenés videót a közös képeitekkel, élményeitekkel. Nem feltétlen kell, hogy csak rólatok szóljon! Ha vannak olyan helyek, ahova a vírus után utazni szeretnétek, vágj be egy képet róla, továbbá ne hagyd ki a kedvenc mémeket, álomotthont vagy bármit, ami összeköt benneteket.

Hideg van, nem lehet sétálni, túrázniAz időjárásra (és úgy általában a kijárási korlátozásra) való tekintettel érdemes benti programokat kitalálni, ha nem akarod, hogy a párod dühösen fázzon az oldaladon kint a hidegben.

Keresd meg a régi társasokat, vegyél egy üveg bort, nasit, rendeljetek pizzát, és verjétek meg egymást Twisterben vagy Monopolyban!

Ha bulizni lenne kedvetek, táncoljatok, díszítsétek fel a nappalit szórakozóhelynek, gyújtsatok gyertyákat, nevessetek együtt. Utána jöhet az esti filmezés, sorozatozás.

Ne gondold, hogy minden elveszettIdén nem lesz romantikus vacsora menő étteremben, esti séta, élményajándék vagy hétvégi kiruccanás. De ne érezd úgy, hogy enélkül minden elveszett. Nem ez az egyetlen módja annak, hogy megmutasd, mennyire odavagy a párodért. Próbálj jókedvű maradni, és tedd különlegessé ezt a napot teljesen új ötletekkel!