Ja, hogy ég az egész?! Ezek a világ legbénább szénaszállítói

Összeszedtük neked az internet legpusztítóbban tüzes, szénával-szalmával száguldozós videóit, amikben a sofőrök egytől-egyig örülhetnek, hogy nem okoztak kárt senkiben. Kapaszkodj meg, mert a fék nem biztos, hogy működik!

Vamos!Az el salvadori Santa Rosa de Lima utcáján lassan egy éve robogott végig a szénával megpúpozott teherautó, ami valószínűleg egy elektromos kábellel való érintkezés miatt gyulladhatott ki. A sofőr, hogy ne okozzon még nagyobb bajt, egészen addig hajtott, amíg nyílt terepre nem ért.

A videó tökéletes, a kameramozgás, a narráció, ahogy megjelenik a képben, az eltalált tábla, mind 10/10.

Thaiföldön bármi megtörténhet

 Az Autó-motor találta a videót, amiben egy jól megpakolt utánfutóval húzza maga után a pokol tüzét egy teherautó. Azt, hogy mi okozta a tüzet még nem tudni, de a sofőrnek itt sem volt lehetősége megállni, nyomnia kellett, mert benzinkút és iskola is volt az útjában.

Így kell ezt csinálni!Angolszász nyelvterületről származik ez a videó, amiben egy sofőr nagylelkűen bemutatja, hogyan kell felgyújtani a teljes rakományod. Egészen egyszerű, elég csak a kipufogóvég közvetlen közelébe pakolni, lehetőleg minél többet belőle.