Így lesz a pici egérlyukból a nyugalom szigete mindössze 7 lépésben

Hangulatosabbá szeretnéd tenni otthonodat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ez a pár tipp biztosan segíteni fog abban, hogy költséghatékonyan otthonosabbá tedd kis kuckódat.

NövényekMindig jó ötlet életet vinni a szobádba, még akkor is, ha eddig nem foglalkoztál élőlényekkel. Hogy biztosan ne öld meg virágaidat, válassz olyanokat, amiket nem kell túl sokat öntözni, esetleg egy kaktuszt!

KönyvekDiákként valószínűleg megfordul a szobádban pár könyv – még akkor is, ha nem tartod az olvasást legkedvesebb időtöltésednek. Tedd könyveid látható helyre, otthonosabbá teszik a szobát.

GyertyákA gyertyák nagyszerű hangulatot biztosítanak egy esős napon, filmezés alatt vagy bármikor, amikor kedved van a tűz meleg fényéhez. Ha pedig mutatósabb darabot választasz, biztos lehetsz abban, hogy napközben is ugyan úgy jól mutat, mint este a sötétben.

Ez a pár tipp biztosan segíteni fog abban, hogy költséghatékonyan otthonosabbá tedd kis kuckódat
Ez a pár tipp biztosan segíteni fog abban, hogy költséghatékonyan otthonosabbá tedd kis kuckódatFotó / 123RF

ParafatáblaNemcsak dekoratív, de a gondolataidat, teendőidet is rendszerezheted vele. Egy kisebb tábla nagyszerűen mutathat az íróasztalodon kitámasztva.

Fényfüzérek, LED hangulatfényEgy kisebb füzér nagyszerűen mutat az esti órákban, ha nem szereted a túl erős fényt esténként, érdemes beruházni extra világításba.

Színek harmóniájaHa nem is teljesen rajtad múlik a szobád színkódolása, mégis érdemes a falhoz hasonló színeket választani, még ha a dekorációról is van szó. A világos színek tágítják a teret, ezért ha kisebb szobád van, érdemes ilyen tárgyakkal dekorálni. Keress rá a skandináv lakberendezésre, fantasztikus ötleteket lehet meríteni belőle!

Kevesebb tárgyNe zsúfold tele a szobát felesleges tárgyakkal! Szűkítik a teret, a szoba nem tud "lélegezni" tőle. Próbáld minimalizálni a használati tárgyaidat, csak olyan dolgokat tarts meg, amikre tényleg szükséged van!