Nem fogod elhinni, de ezek a magyar sztárok egy párt alkottak!

Valentin-nap környékén akarva-akaratlanul eszünkbe jutnak régi szerelmek, hogy kik alkottak egy párt, akikről most el sem tudjuk képzelni, hogy valaha együtt lehettek. Nincs ez másképp a hírességekkel sem, akiknek a kapcsolatai amilyen tökéletesnek tűntek a bulvárban, ma már olyan hihetetlen, hogy együtt voltak.

Gryllus Dorka és Geszti Péter

A megkérdőjelezhető rímek örökifjú, nagydumás királya 2001-ben vette feleségül a tehetséges és gyönyörű színésznőt. Nem túlzás azt mondani, hogy a 2000-es évek egyik legfényesebben ragyogó sztárpárja voltak Magyarországon, igazi power couple. Sajnos szárnyalásuk csak öt évig tartott, 2006-ban elváltak, azóta mindketten új párra találtak, és jó kapcsolatot ápolnak.

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

Nem, nem a tornász, a másik! 2011-ben rengette meg a bulvársajtót a hír, miszerint Berki Krisztiánnal jár a Jóban Rosszban fiatal színésznője. A szerelmük olyan lánggal égett, hogy még közös tetoválást is csináltak, amit azóta már mindketten eltűntettek. Az elmúlt hetekben Szabó Zsófi és Kis Zsolt válási bombája robbantotta be a bulvársajtót.

Détár Enikő és Rékasi Károly

Ha Gryllus és Geszti power couple volt, akkor Détár és Rékasi legalább mega couple. Majdnem 30 évig volt házas a két kiemelkedően sikeres színész, aminek a szerelem kimúlása és egy harmadik fél vetett véget 2013-ban. Rékasi Károly azóta is együtt van Pikali Gerdával, és Détár Enikőre is újra rátalált a szerelem.

A lista itt közel sem ér véget, a magyar sztárvilág tele van hasonló történetekkel, ha érdekelnek, kattints tovább az ORIGO-ra, ahol még több egykori álompárról olvashatsz.