Hihetetlen, de a zoomoló kecskék jobban termelik a bevételt, mint egy pénznyomda

A vírushelyzet rengeteg ember anyagi helyzetét nehezítette meg, sokaknak ki kellett lépni a komfortzónájukból, és valami újba fogni a boldogulás érdekében. Így tett az a lancashire-i farmer is, aki a pandémia idején nem mindennapi ajánlattal kedveskedik az érdeklődőknek: mindössze 5 fontért Zoom hívásba kerülhetnek a farm egy kiválasztott kecskéjével.

A farmer vezetője viccnek szánta a rendkívüli ötletet, miszerint egy kecskével való ötperces Zoom hívást vásárolhat, aki így enyhítené magányát vagy dobná fel hangulatát ínséges időkben. A dolgozók gyorsan elvetették az ötletet, mondván, hogy valamilyen reális bevételi forrást kell találniuk, tekintve, hogy a koronavírus következményeként a rendezvényeik elmaradtak.

Mindössze 5 fontért Zoom hívásba kerülhetnek a farm egy kiválasztott kecskéjével.
Mindössze 5 fontért Zoom hívásba kerülhetnek a farm egy kiválasztott kecskéjével.Forrás / Zoom

Ennek ellenére az ötlet egy e-mail címmel kiegészítve kikerült a farm Facebook-oldalára, és – mindenki meglepetésére – nagyon népszerű lett.

A kezdeményezés megszületése és közzététele óta nem kevesebb mint 50.000 font gyűlt össze a népszerű kecskéknek köszönhetően.

A farm vezetője azt is megosztotta, hogy az igencsak komoly összeget a dolgozók kifizetésére és a farm koronavírus-biztos kialakítására fordítják, a fennmaradó pénzt pedig a farm korszerűbb és fenntarthatóbb kialakítására költik.