Döbbenetes, mennyit elárul rólad, hogyan rajzolsz le egy házat

Tudtad, hogy azzal, hogy lerajzolsz egy házat, érdekes információkat tudhatsz meg személyiségedről? Ismerd meg magad az alábbi személyiségteszttel, meg fogsz döbbenni az eredményen!

Figyelem!

Először rajzolj egy házat! Nem kell kidolgozott munkának lennie, elég egy vázlatszerű rajz az általad elképzelt házról. Addig ne olvass tovább, amíg ezzel nem készültél el!
Ne agyalj rajta, csak kezdj el rajzolni, a rajz szépségével se foglalkozz! Minden árulkodó jel lehet, mint például a ház elhelyezkedése, mérete, vagy akár a rajz kidolgozottsága, ám ezekről csak a későbbiekben olvass!

Az elemzéshez a következő szempontokat kell figyelembe venned:

Hol áll a házad?

Legtöbb esetben a rajzlap fekve helyezkedik az alkotó előtt, ám ha te mégis állva helyezted, valószínűleg különleges látásmóddal viszonyulsz az élethez.

Ha a ház középen van: A jelenben élsz, és annak ki is élvezed minden pillanatát.

Ha a ház a bal oldalon helyezkedik el: A múltban élsz, valószínűleg gyakran visszatekintesz évekkel ezelőtti eseményekre.

Ha a ház a jobb oldalon helyezkedik el: A jövőbe látsz, követed a céljaid, hogy azzá válj, akinek a jövőben elképzeled magad.

Mekkora az általad rajzolt házikó?

Ha a rajzlap harmadánál kisebbre rajzoltad: Szerény vagy, aki megelégszik az apró örömökkel is, emellett azonban önbizalomhiányos személyiségre is utalhat.

Ha a rajzlap harmadánál nagyobb: Önbizalomra, határozottságra, akaratosságra és emellett arroganciára is utalhat.

Milyen szemszögből rajzoltad?

Szemből ábrázolt ház esetén: Valószínűleg zárkózott személyiség vagy.

Perspektivikusan megrajzolt ház: Szívesen reprezentálod magad a világnak.

Az elemzés folytatásáért látogass el az Astronet oldalára, hogy megfejtsd az ablakok, ajtó, növények, állatok, kémény jelentését is!