Ezért nincs igaza azoknak, akik utálják az Ikreket!

Az Ikrek kétségkívül az egyik leghírhedtebb csillagjegy, amit sokan alakoskodással, „kétarcúsággal" azonosítanak. A sztereotípiák azonban közel sem felelnek meg a valóságnak, a jegy sokkal összetettebb annál, mint amilyen hírben áll!

Hírnök

Az Ikrek uralkodó bolygója, a Merkúr a görög mitológia értelmében Zeusz és Gaia gyermeke volt, Hermész névre keresztelték és hírnökként tevékenykedett. Ennek fényében a kapcsolódás és mozgás meghatározóak az Ikrek összetettségében. A mitológiai alak, Hermész többek között a furfangjáról és ravaszságáról is ismert volt, azonban ennél többről van szó: vezetőként kamatoztatta képességeit.

Változékony

Kiszámíthatatlannak lenni tipikus Ikrek vonás, ám ez nem összekeverendő a felületességgel. Az Ikrek jegy csupán úgy érzi, hogy a világ túl széles számára ahhoz, hogy könnyen elkötelezze magát.

Közvetítő

Az Ikrek lét egyik alappillére a közvetítőség, ami sokszor mások segítése abban, hogy tisztábban lássanak. Az Ikrek képes új perspektíva megvilágítására olyan jegyek számára, akik nem látják meg könnyen az érem másik oldalát.

Ha szívesen elmerülnél az asztrológia világában mélyebben, akkor látogass el az Astronet.hu oldalára!