Mini Hulk, a 120 centis tűzoltó és a világ leginspirálóbb kisemberei

A jóból keveset adnak – szokták mondani. Sokan bánkódnak amiatt, hogy nem nőttek elég magasra, vannak azonban olyanok, akik előnyt kovácsolnak adottságaikból. Kitűnő példa erre Vince Brasco, az 1,2 méter magas tűzoltó és más lenyűgöző emberek!

Tanárból aktivista

Sinéad Burke legnyilvánosabb sikere az volt, amikor az első kisnövésűként végigsétált a Met-gála szőnyegén, de az ide vezető útja az, ami valódi értéket teremtett. Általános iskolai tanárnak tanult, majd média mesterdiplomát szerzett, de az igazi hivatása az aktivizmus lett.

Tevékenységével a mindennapi környezet használhatóságára hívta fel a figyelmet, hogy ne csak az „átlagos" legyen kiszolgálva, ne legyenek kiszorítva azok, akik picit is különböznek. Ez mindenki számára fontos, hiszen a tömegtermeléssel a személyes igényeidet sokszor fel kell adnod, és abból kell választanod, amit eléd tesznek.

Sinéad BurkeFotó / AFP

A legkisebb tűzoltó

Vince Brasco be akarta bizonyítani, hogy kellő kitartással bármire képes lehet az ember. Nos, sikerült neki. Amatőr testépítő, aki a saját súlyának háromszorosát is képes megemelni. Nem mellesleg ezt az erőt jóra használja, ugyanis tűzoltóként tevékenykedik! Mindenki számára inspiráló személyiség, akiről itt még többet olvashatsz.

Vince Brasco

Az összes paralimpikon és még sokan mások

A kisnövésűek a paralimpián is bizonyítják, hogy a magasság csak egy szám, ahhoz, hogy értéket teremtsünk és inspiráljunk másokat akarat és elszántság kell! Ugyanígy mutatnak példát sokan mások, akik színészként, tudósként, orvosként érnek el eredményeket, és bontják le az előítéleteket.