Intő jelek, hogy veszélyben a párkapcsolatod

Te is sokat rágódsz azon, miért vesztek össze annyiszor, és miért nem vagy boldog a párkapcsolatodban? Ezek mind a legészrevehetőbb jelek közé tartoznak, de mi van akkor, amikor valaki tagadásban él? Melyek azok a jelek, amik felett nem lehet szemet hunyni?

Szinte mindenki boldog párkapcsolatban szeretne élni, álmodozik a nagy Ő-ről, bízik abban, hogy megtalálja a másik felét. Azt azonban nem szokták elmondani, hogy ahhoz, hogy eljussunk a „boldogan éltek, míg meg nem"-ig, rengeteg próbát kell kiállnunk kapcsolatainkban. Annak érdekében, hogy ezek a megpróbáltatások ne tudjanak elkeseríteni, tudnod kell, mikor kell kiszállni, mik azok az égető jelek, amik azt sikítják, lépj tovább!

A jövő tabu téma

Nem beszéltek arról, mi lesz egyetem után, hol szeretnétek dolgozni, nem tudod, hogy párodnak milyen tervei vannak a jövőt illetően. Ez az egyik legpirosabb STOP tábla, amit életedben láttál. 

Ha észreveszed, hogy semmit sem tudsz párod terveiről valószínűleg az azért van, mert nem szerepelsz közöttük. Lépj le addig, amíg nem ér komolyabb csalódás!  

Együttélés szóba se jöhet

Amint felhozod annak lehetőségét, hogy költözzetek össze, mindig van valami, ami hirtelen sokkal fontosabb, meg egyébként is, még nem tartotok ott. Egyértelmű, hogy a másik fél nem hajlandó komolyabb elköteleződésre, ezért nem érdemes tovább erőltetned a dolgot. Ha nem, hát nem.

Azt nem szokták elmondani, hogy ahhoz, hogy eljussunk a „boldogan éltek, míg meg nem"-ig, rengeteg próbát kell kiállnunk kapcsolatainkban.
Azt nem szokták elmondani, hogy ahhoz, hogy eljussunk a „boldogan éltek, míg meg nem"-ig, rengeteg próbát kell kiállnunk kapcsolatainkban.Fotó / 123RF

Insta, Snapchat, Facebook és a többi

A közösségi média felületek életünk szerves részét képezik, a kapcsolattartás egyik legalapvetőbb formájává váltak. Nem mindegy azonban, hogy a párod kivel beszélget, kinek küld üzeneteket. Nem az a cél, hogy hetente áttúrd a telefonját, ezt véletlenül se csináld! 

Azt azonban már az első alkalommal vedd égi jelnek, ha a partnered takargatja a telefonját, titkolózik, állandóan írogat valakinek, de nem mondja el, kinek.  

Nem valószínű, hogy épp meglepetés bulit szervez, ne dőlj be a béna kifogásoknak. Szinte biztos, hogy más is van a képben, ezért érdemes megbeszélnetek, mégis mit vártok kapcsolatotoktól.

További intő jelekről a Diéta és Fitnesz oldalán olvashatsz.