Ezeket ne tedd SOHA, ha jóban akarsz lenni egy Ikrekkel

Az Ikrek a kedves csillagjegyek közé tartoznak, de még az ő türelmük is véges. Most eláruljuk, mire kell figyelned, ha minden körülmények között jóban akarsz lenni velük!

Az Ikreket tényleg nehéz feldühíteni, mindig az élet napos oldalát nézik. Ha azonban gyenge pontjaikra tapintasz, még őket is ki lehet hozni a béketűrésükből. A legjobb taktika, mielőtt rádzúdul a lavina, észérvekkel hatni rájuk, az Ikrek ugyanis meggyőzhető, ha objektív tudsz maradni. Ha a jószívű természetükre akarsz hatni, az a legegyszerűbb, ha bocsánatot kérsz tőlük.

Ne nézd hülyének!Nem véletlen, hogy az Ikrekre lehet észérvekkel hatni, különlegesen okos csillagjegyről van itt szó. Nem szabad azzal kiakasztanod, hogy alábecsülöd és megpróbálod átverni. Az átverés mellett az is nagyon megbántja, hogy ennyire együgyűnek nézted.

Az Ikreket tényleg nehéz feldühíteni, mindig az élet napos oldalát nézik
Az Ikreket tényleg nehéz feldühíteni, mindig az élet napos oldalát nézikFotó / Shutterstock

Ne hozd szükségtelen döntéshelyzetekbe

Az Ikrek épp intelligenciája miatt hajlamos mindent túlanalizálni, ezért ha nem akarod őt kényelmetlen helyzetbe hozni, ha lehet, ne tolj rá túl sok döntést – különösen a fontosabbakat. A helyzettől nagyon ideges lehet.

Ne vedd magadra, ha kiszámíthatatlanAz Ikrek megbízhatatlan és változékony lehet, ilyen a természete, de ez nem ellened szól. Időnként nehéz ezzel a kiszámíthatatlansággal együtt élni, türelem kell hozzá. Ha elég időt adsz neki, többet érhetsz el, mintha nyomást helyezel rá, sőt, ha őszintén kommunikálsz, valószínűbb, hogy melletted maradnak.

Ha érdekelnek a továbbiak, olvass tovább az Astronet oldalán.