Mutasd, hogyan vezetsz, megmondom, ki vagy!

Biztos, hogy te is észrevetted már, hogy az utakon fel-feltűnnek ismerős karakterek, akik annyira jellegzetesen vezetnek, hogy rögtön magad elé tudod képzelni az embert, aki a volán mögött ül. Most megtudhatod, mit árul el vezetési stílusod a személyiségedről!

Az agresszor

Minden apróságra van egy, negatív megjegyzése, amit nem tart meg magának, hanem, ha kell, az ablakon kihajolva, mutogatva, kézzel-lábbal megoszt veled, hogy felhúzzon téged. Akik ilyen nyíltan agresszívak, többnyire mániákus uralkodók, akik nem tűrnek ellentmondást. Persze más kérdés az, hogy könnyű úgy fenyegetőzni, ha két külön autóban ültök, és soha többé nem találkoztok egymással.

Érdemes az ilyen embereket figyelmen kívül hagyni, mert meggyőzni nem fogod őket, de cserébe téged is felhúznak.

Az idegbeteg

Volt már olyan, hogy megelőztél valakit, és csak azért is újra megelőzött? Akkor már találkoztál ezzel a típussal, aki beképzelt és egy pillanatra sem tudja elviselni, hogy valaki mögött menjen. Mindent bevet ilyenkor: rád tapad, veszélyesen előz, ha pedig teljesen el van gurulva a gyógyszere, akkor még büntetőfékez is.

Amikor észreveszed, hogy valaki egyből visszaelőz és kiszámíthatatlanul vezet, inkább lassíts egy kicsit, hagyd elmenni, nem érdemes veszélybe sodorni magad.

Az ügyeskedő

A kiskapu-keresők, akik nem veszélyeztetnek, de ahol lehet besunnyognak a kocsisor elejére, hiszen ugyanezt csinálják az élet minden területén.

Te melyik vagy?

Remélhetőleg a fentiek közül egyik sem, ugyanis vannak pozitív típusok is, akikről bővebben itt olvashatsz, és kiderítheted, mi jellemez téged a vezetési stílusod alapján!