Amikor a rémálom valósággá válik: a legdurvább autós-vonatos ütközések

A sorompó és a jelzőlámpa rengeteg életet ment meg a vonatsínek és autóutak kereszteződéseinél. Ha azonban valaki nem veszi észre a figyelmeztetéseket, vagy csak úgy gondolja, hogy még éppen átér a síneken, komoly baleseteket okozhat.

Sajnos ezek a balesetek sokszor követelnek emberéleteket, és legtöbbször természetesen az autóban ülők szenvedik el ezeket. Az Autó-Motor összeszedett néhány nagyon durva ütközést, amelyekben az autósok igazán szerencsétlenül jártak.

Az első videó Oroszországban készült, ahol a sínekhez legtöbbször nem tesznek ki sorompót, így sok autós próbál még "éppen átcsúszni" a közeledő vonat előtt. Sajnos, ahogy a videóból is kiderül, ez néha nem sikerül.

A kamionosok legnagyobb félelme, hogy fennakadnak a síneken. Sajnos ez történt ezzel a járművel is, amelynek oldalát szó szerint szétszakította a közeledő vonat. Szerencsére a balesetben senki sem sérült meg.

Ebben a videóban az autós megvárta a vonatot, azonban azzal nem számolt, hogy a szerelvény rakománya túllóg hátul. Ahogy az sejthető, az esetnek nem lett szép vége.

Az utolsó videóban látható ütközés komoly sérüléssel is végződhetett volna. Szerencsére a fennakadt kamion vezetőjének sikerült időben kiszállnia a járműből, a teherautó azonban nem volt ilyen szerencsés.