A legdurvább lifehackek, amik nélkül nem tudod, hogy tudtál eddig létezni

A TikTok különös "hely". Mindegy milyen céllal mész fel rá, lehetsz vidám vagy szomorú hangulatban, szinte biztos, hogy találsz olyan tartalmat, ami leköt. Az sem ritka, hogy valaki megváltoztatja az életed egyetlen percben. Összeszedtünk pár lifehacket, amiket ha meglátsz, azt fogod kérdezni: te jó ég, hogy tudtam eddig enélkül élni?!

Főzés, takarítás, lakberendezés? A TikTokon a világ összes témájára IS találsz olyan videót, ami – furcsán hangzik, de így van – simán megváltoztathatja az életed. Ne arra gondolj, hogy innentől másképp fogod szemlélni a világot, inkább apró szokások, cselekvések átvételére, amik szép lassan beépülnek a mindennapokba. Mutatunk is párat!

Ha összehajtod, úgy is marad

A pléd, ami nem ugrik szét magától, miután nagy nehezen összehajtottad. Hihetetlen, de igaz!

Nincs több szenvedés a tojással

Húsvétkor ez különösen hasznos lesz. Nincs több szenvedés a pucolással. Vajon hány percet spórolhattunk volna így életünk során?

Ki szereti a tésztát?

Na ne! Egész életünkben rosszul használtuk a tésztaszűrőt?!

@athomewithshannon

How was I doing this wrong my whole life? This was one of those LIFE HACKS that I use EVERY DAY! #hack#lifehacks#learnontiktok#hacks#lifehack

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Számunkra ez volt a legmeglepőbb

Az eddigieken még csak-csak túltettük magunkat... De hogy a csirkemellnek azt a részét ilyen könnyen ki lehet szedni?!

Az idő pénz

Bele sem merünk gondolni, mennyi pénzünk lenne, ha mindazokat a percet, amiket eddig mini paradicsomok szeletelésére fordítottunk, munkával töltöttük volna.

Amit nem is biztos, hogy felfogunk elsőre

Nagyon jól néz ki, de nem merünk megesküdni, hogy elsőre le tudnánk utánozni. Viszont ha egyszer megtanuljuk...

Kettő az egyben

A WC-illatosító zselé nem csak a WC-t illatosíthatja! Jó, persze létezik kukaillatosító is... De minek vennéd meg, ha ezzel két legyet ütsz egy csapásra?

Különösen aktuális

Ha egyetlen videóban kellene összefoglalni, miről szól a TikTok, valószínűleg ezt mutatnánk meg. Vicces, aktuális, hasznos, mégis haszontalan. A kedvencünk! (Simán bekerülhetett volna a legnagyobb "maszkhibák" összeállításunkba.)

@rominagafur

My favorite life hack!!

♬ original sound - ROMINA