Ez biztonságos?! Járni is alig tudnak, de már extrém sportolók

Egy kisgyermek élete, amíg megtanul járni, annyi esés, kelés van benne, hogy felér egy extrém sport karrierrel. A következő kis lurkók viszont ennél is nagyobbat villantanak és felnőtteket megszégyenítően vetik bele magukat a sportok világába.

Mini Tony Hawk

Még trükköket nem ad be, de annál magabiztosabban gurul a gördeszkán ez az ausztrál kislány, Polly Gray, aki még csak tizenegy hónapos. Természetesen a szülei még közvetlen mellette loholnak, de különösen jó az egyensúlyérzéke, ami könnyen lehet, hogy egy sikeres deszkás karrier előszele lehet, de erre garancia nincs.

Tengerpart, napsütés, pelenka

A kis Rich Humpherys, valószínűleg a világ legkisebb vízisízője, ugyanis mindössze hat hónaposan szeli a habokat egy különleges kialakítású szerkezettel a szülei hajója mellett. Láthatólag jól fel van vértezve védőfelszerelésekkel és úgy tűnik, jó kezekben van, hiszen egyetlen kisbaba sem ilyen önfeledt, ha veszélyben érzi magát.

Nincsenek egyedül

A két mini Insta-sztáron kívül még sok más gyermek tör sportolói babérokra, amihez kiváló felületet nyújt a közösségi média. Például a Csupasport is beszámolt róla, hogy a hatéves, kockahasú kisfiú, vagy a túrázó kissrác, is nagyban gyűjti a követőket, a kérdés már csak az, hogy kell-e egy kisgyereknek az, hogy a szülei ilyen korán megosszák az életét az egész világgal.