A sípályák ördögei, akik miatt nem bánod, hogy idén elmaradt a síszezon

A sípályák állandó lakói, akik magányosan vagy csoportokba verődve terrorizálják a téli sportok szerelmeseit. Jól ismert arcok, akiket bármikor magad elé tudsz képzelni, ha legalább egyszer voltál már síelni.

A mozgó szórakozóhely

Békésen csúszkálsz, egyszer csak a távolból meghallod a legújabb EDM slágert, de már késő, az emberünk már ott van a nyakadban és merev részegen suhan el melletted feltartott botokkal. A mozgásán látod, hogy JBL hangfalon kívül piával is meg van tömve a táskája, hogy az elkerülhetetlen baleset még veszélyesebb legyen.

 A piknikező szakosztály

Beláthatatlan kanyar, letörés? Ezeknek az arcoknak prémium pihenőhely, ahol leheveredhetnek minél szélesebb legyezőben elterülve, elvégre másképp hogy látnák mások, milyen menő a snowboardjuk alján a minta?!

A pizza-sültkrumpli szakértő és a gyalu mester

Bátor kezdők, akik a haladó pályán bukdácsolnak rendíthetetlenül, útjukat elhagyott botok, sílécek jelzik, vagy éppen egy széles elnyomott csík és óriási hófelhő. Szűk pályaszakaszokra érve üdítően kiszámíthatatlan íveket választanak, hogy ne csak nekik legyen izgalmas a síelés, de az őket megelőzni vágyóknak is.

A Profi

A legbővebb snowboardkabátok és a legszűkebb síruhák, amikről sugárzik, hogy neked kellett volna félreállnod előlük, hiszen biztos nem amiatt taknyoltak el, mert túl gyorsan mentek. Bizony, te voltál az akadály...

A kölcsönzősök

Az összespórolt pénzedből végre vettél magadnak egy saját felszerelést, amit egy évben egyszer használsz, de egy életre szól. Boldogan állsz a felvonónál, amikor hatalmasat koppan valami: a mögötted érkező úgy gondolta, hogy nem kell fékezni, majd a sorban állók lelassítják, a kölcsönzött cuccnak úgyis mindegy.