Neked mi az atlantiszi csillagjegyed? Most megtudhatod!

A titokzatos atlantiszi civilizáció, amiről Platón írt először nagyapja elbeszélései alapján, egy roppant fejlett királyság volt Poszeidonnal, a tengerek istenével az élén. A civilizáció, amit ma is kérdések öveznek, saját számrendszerrel és egyedi, ma már nem használatos csillagjegyekkel rendelkezett.

Az atlantiszi horoszkóp igazán egyszerűen kikövetkeztethető: attól függ, hogy a hónap melyik napján születtél hónaptól és évtől függetlenül. Fedezd fel, hogy mi az atlantiszi csillagjegyed!

Ösztön csillagjegy

Ha 1-jén, 10-én, 19-én, vagy 28-án születtél, akkor bizony az Ösztön csillagjegy szülötte vagy. Ezen jegy alapján – ahogy azt már a név is sugallja – ösztönös személyiség vagy, aki gyors észjárású és talpraesett, és nem riad vissza a nem várt lehetőségek megragadásától sem.

Jelenlét csillagjegy

Ha a hónap 3., 12., 21., vagy 30. napján születtél, akkor a Jelenlét csillagjegy tartozik hozzád. Ez alapján nem esik nehezedre a jelen nyújtotta örömök átélése, gyakorlatias, és megoldás-orientált vagy. Mások bizalommal fordulnak hozzád tanácsért.

Kapcsolódás csillagjegy

Ha a születésnapod 5-ére, 14-ére, vagy 23-ára esik, akkor bizony a Kapcsolódás csillagjegy a tied. Az atlantiszi horoszkóp alapján mondhatni a szavak embere vagy, vonzod a többieket, és könnyen összekapcsolod őket. Kevésbé pozitív oldala azonban, hogy hajlamos vagy kihasználni is őket.

Racionalitás csillagjegy

Ha 7-én, 16-án, vagy 25-én születtél, akkor a Racionalitás jegyét hordozod. Ennek értelmében roppant hidegfejű személy vagy, akire mások is előszeretettel támaszkodnak. A gyengeséged inkább az érzelmeid kezelésében és megélésében lakozik, sokszor az elfojtásba menekülsz.

Ha a te atlantiszi horoszkópod kimaradt, akkor látogass el az Astronet.hu oldalára, hogy megtudd, melyik jegy tartozik hozzád!