PS5 helyett terhességi teszt? A videojáték, ami az égvilágon mindenen fut

„Can it run Doom?", vagyis „Tudja futtatni a Doomot?", ez az internet egyik legégetőbb kérdése évtizedek óta, és nagyon sokan borzasztó sok időt töltenek el azzal, hogy megválaszolják. Ezeket az őrülteket szedtük össze most neked.

A Doom a világ első igazán sikeres FPS (belső nézetes, lövöldözős) játéka volt, ami stílust teremtett a kilencvenes évek elején. Az azt követő két évtizedekben pedig a cikkünkben bemutatott hobbit szülte, amit ugyan nehéz épp ésszel felfogni, de kitűnően jellemzi az emberi kíváncsiságot és leleményességet.

Terhességi teszt

Kis trükközéssel és sok szenvedéllyel videojáték konzolt készíthetsz a legutolsó dologból, amin játszani szeretnél: egy terhességi tesztből.

Sportautó

Valószínűleg számodra is ismerős helyzet az, amikor már unod a Porsche 911-edet, és arra jutsz, hogy a sebesség élvezete helyett, inkább egy 1993-as videójátékkal játszanál rajta. Nos, a következő videónk hőse is ebben a cipőben (vagy Porschéban) járt, de nem habozott, és változtatott a kilátástalan helyzetén.

Mindenki szerencséjére megosztotta a világgal, hogy hogyan lehet átalakítani egy méregdrága német sportautót játékkonzollá.

Krumpli meghajtású számológép

Azt mindenki tudja, hogy a grafikus számológépeken fut a Doom, ez szinte már az alapműveltség része. Viszont azt még nem válaszolta meg senki, hogy hány krumpli kell ahhoz, hogy doomozhassunk egy számológépen.

Egészen eddig! Ugyanis a 2020-as év ennek az égető kérdésnek a megválaszolására is adott időt, és volt, aki ezt ki is használta. Íme az eredmény.