A kép, ami után kétszer is meggondolod, elmész-e WC-re

A szükség nagy úr, de talán az óriás vadászpók nagyobb nála. Sőt, biztosan nagyobb...

Hol máshol járnánk, mint Ausztráliában? Ez az a hely, ahol minden el akar pusztítani téged, ami nem te vagy, és minden sarkon beleakadhatsz valamibe, ami elveszi a kedved az élettől. Most is olyan sztori következik, ami után fontolóra veszi az ember, hogy elvállal egy utazást a Marsra csak oda szóló jeggyel.

A nyilvános WC-k amúgy sem tartoznak azok a helyek közé, amiket szívesen látogat az ember, főleg akkor ha odabent nincs egyedül! Márpedig ez Ausztráliában könnyen előfordulhat. Nemrégiben egy felhasználó Redditre posztolt egy képet, kivel osztotta meg a helyet, ahová a király is gyalog jár.

A vadászpókok felbukkanása nem szokatlan Ausztráliában
A vadászpókok felbukkanása nem szokatlan AusztráliábanFotó / Reddit

Sosem jó dolog összefutni egy pókkal, de azért itthon még csak-csak megbirkózunk a sarokban megbújó kaszáspókkal. Ha más nem, ráküldjük a macskát vagy a kutyát, és ő elintézi...

De ha valamit nem akar átélni az ember, az egy nagydolog közbeni farkasszem-csata egy óriás vadászpókkal.

Bizony, ez a termetes jószág a WC-papírtartóban vert tábort. És ami a legviccesebb a sztoriban, hogy pont úgy helyezkedett el, hogy a szerencsétlen áldozat kétszer is meggondolja, akar-e tépni a papírból. Valószínűleg ez volt a világ legnehezebb matekfeladata. Ahogyan a redditező is írta:

Vagy törölsz, vagy elsétálsz törlés nélkül. Egyik sem túl kellemes

A vadászpókok felbukkanása egyébként nem szokatlan Ausztráliában, és bár félelmetesnek tűnnek, valójában ártalmatlanok. Persze ettől még visítva rohannánk, ha találkoznánk eggyel.

A sztorinak két tanulásga is van:

  • Ha Ausztráliába indulsz, legyen a táskádban WC-papír!
  • Ha bemész a WC-re, nagyítóval vizsgáld át az összes zugot!