Olcsóbb és jobb: így készítheted el a legfinomabb bolti csokikat házilag
Hiába van ismét karantén, nem kenyered a kenyérsütés? Semmi gond! Ennek a válogatásnak a segítségével már otthon is könnyen elkészítheted kedvenc csokidat, ha unatkoznál a bezártság idején.
Bounty, Snickers, Raffaello, Ferrero Rocher, Túró Rudi. Neked is összefutott a nyál a szádban, ahogy elolvastad ezt az öt márkanevet? Van egy jó hírünk: a mindmegette.hu receptjei alapján készítettünk egy összeállítást, ami segítségével most azonnal megnyithatod otthoni csokigyáradat, ahol mindennél finomabb termékek készülnek!

BountyHozzávalók:
- 2 tubus cukrozott sűrített tej
- 3 bögre kókuszreszelék
- 1 tábla étcsokoládé
- 1 evőkanál olaj
Elkészítés:
Egy tálba öntjük a kókuszreszeléket, majd hozzádolgozzuk a sűrített tejet.
A masszából nedves kézzel féltenyérnyi rudakat - vagy golyókat - formázunk, és egy sütőpapírral bélelt tálon 30 percre a mélyhűtőbe tesszük.
Egy tálban gőz fölött - vagy mikrohullámú sütőben - az olajjal megolvasztjuk a csokoládét.
A mélyhűtőből kivett kókuszszeleteket két villa segítségével beleforgatjuk a csokoládémázba, kissé lecsöpögtetjük, a tál szélén lehúzzuk, majd visszatesszük a sütőpapírra, és újabb fél órára a hűtőbe tesszük, hogy megkössön a csokoládé. A videós receptet itt találod.