Tudtad? Négy meglepő tény Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről

Mostanában a brit királyi családtól hangos a világsajtó, de ez a felhajtás többnyire a családon belüli viszályokról szól, ami nagyon sokakat hidegen hagyhat. A pletykákkal ellentétben viszont az tényleg érdekes, hogy hogyan vásárol egy brit hercegnő és milyen ízlése van a leendő királynak.

Vilmos herceg és felesége a kezdettől fogva az angolok kedvencei voltak, nem véletlen, hogy a brit bulvár, – a királynőhöz hasonlóan – minden szokásukat felderítette már.

Anyja lányaA hercegné imádja az olívabogyót, és úgy tűnik, ez anyagi ágon öröklődik, hiszen a kislánya, Charlotte is nagyon rajta van a mediterrán csemegén. Vilmosról ezzel kapcsolatban nincs információnk, de az ő kedvenceit is ismerjük.

A hercegné imádja az olívabogyót, és úgy tűnik, ez anyagi ágon öröklődik
A hercegné imádja az olívabogyót, és úgy tűnik, ez anyagi ágon öröklődikFotó / AFP

Pizza, steakVilmos igazi angol lord, aki ha magának kell főzzön, akkor egy véres steaket dob össze. Viszont a nemesi vér ellenére, ő is a nyolcvanas évek gyermeke, aki imádja a pizzát, és ezt "ráragasztotta" gyerekeikre is, akikkel közös pizzaesteket tartanak.

Vilmos a gyerekeivel közös pizzaesteket tartanak
Vilmos a gyerekeivel közös pizzaesteket tartanakFotó / AFP

Nem bíznak mindent az inasraA hercegnét rendszeresen el lehet csípni nagybevásárlás közben, amire sokszor elkísérik a gyermekei is. Ezeket az alkalmakat mindig nagy érdeklődés övezi, és kicsit betegesnek tűnik, de ilyenkor a brit sajtó arról is beszámol, hogy miket vásárol. Így derült ki, hogy nem meglepő módon fagyit is szoktak venni, hiszen ők is emberből vannak.

A hercegnét rendszeresen el lehet csípni nagybevásárlás közben
A hercegnét rendszeresen el lehet csípni nagybevásárlás közbenFotó / AFP

Fontos az egészségA herceg gyerekkorában kevésbé figyeltek oda a kiegyensúlyozott étkezésre, de ez mára megváltozott. Katalin az egészséges táplálkozás híve, több furcsa szokása is van. Vilmosra is jó hatással volt, de egy dologban teljesen különböznek egymástól: Katalin imádja a curryt, Vilmos viszont nem szereti a fűszeres ételeket.

Katalin az egészséges táplálkozás híve
Katalin az egészséges táplálkozás híveFotó / AFP