Fényűzés a legfelsőbb szinteken: sztárok eladó villái

Mindig is érdekelt, vajon hogyan is élnek a világhírű hollywoodi sztárok? Nem kell tovább tűnődnöd, most bemutatunk pár igazán mesés kérót.

Valószínűleg mindenki sejti, hogy a világ szupersztárjai nem szakadt vityillókban tengetik mindennapjaikat, de a fényűzésnek is van olyan szintje, amit álmainkban sem tudunk elképzelni. Az alábbiakban világsztárok ingatlanhirdetéseit szedtük össze.

Serena WilliamsA világklasszis teniszező kaliforniai otthona 7,5 millió dollárért került piacra, három évvel azután, hogy jelenlegi gazdája 6,68 millióért megvette. A háromemeletes spanyol stílusú épületnek természetesen több nappalija van kandallóval, tágas konyhája, ami a verandába csatlakozik, medencéje és még borospincéje is.

Cara DelevigneA modell-színésznő 3,75 millió dollárra taksált los angelesi otthona kétemeletes. Testvérével négy évig éltek itt, mielőtt úgy döntöttek, hogy új lakhely után néznek. A fehér, szőlővel befuttatott háznak négy hálószobája van, mind más stílusban berendezve és dekorálva. A háznak természetesen medencéje is van, és pár évvel ezelőtt Jared Letótól került új gazdáihoz.

A modell-színésznő 3,75 millió dollárra taksált los angelesi otthona kétemeletes.
A modell-színésznő 3,75 millió dollárra taksált los angelesi otthona kétemeletes.

Matthew PerryA Jóbarátok színésze tengerparti házát13,1 millió dollárért adta el, miután 10 évig élt benne. Az 510 négyzetméteres villának négy hálója van, négy fürdője és egy nyitott nappalija, ami üvegfalakon keresztül az óceánra néz. Tartozik hozzá spa részleg és mozi is.

A Jóbarátok színésze tengerparti házát 13,1 millió dollárért adta el
A Jóbarátok színésze tengerparti házát 13,1 millió dollárért adta el

Sylvester StalloneA Rockyt játszó színészlegenda kastélya már elég nagy ugrás az eddigiekhez képest árban és méretben is. A közel 2000 négyzetméteres los angelesi ház 110 millió dollárért került piacra. A színész és felesége már a 90-es évek óta laktak ott, és ez idő alatt saját képükre is formálták, a ház ugyanis tele van Rockyval kapcsolatos emlékekkel, amilyen a medence mellett álló nagy szobor is, amit szintén eladnak a házzal együtt. Ebben a házban is van természetesen konditerem, mozi, dolgozószobák és egy bár is.

A közel 2000 négyzetméteres los angelesi ház 110 millió dollárért került piacra.
A közel 2000 négyzetméteres los angelesi ház 110 millió dollárért került piacra.

Katy PerryAz énekesnő 8 millió dollárt kér Beverly Hills-i villájáért, ami nem is állandó otthona, hanem csak egy amolyan vendégház. A 60-as években épült, nyugodt helyen elhelyezkedő villa nagyjából 400 négyzetméteres, és rendelkezik egy tágas nappalival, zeneszobával, négy hálóval és két, szoba méretű gardróbbal. Katy Perry egyébként mondhatni, gyűjti az ingatlanokat, 2019-ben ugyanis két több millió dolláros ingatlant is eladott és évekig harcolt bíróságon azért, hogy megvehessen egy los angelesi apácazárdát, és otthont faraghasson belőle.

Az énekesnő 8 millió dollárt kér Beverly Hills-i villájáért
Az énekesnő 8 millió dollárt kér Beverly Hills-i villájáért