Videók, amiket nézni is fáj: így törik össze idióták a világ legjobb autóit

Ferrari, Lamborghini, Bugatti és még sorolhatnám az álomautókat, amikért sokan bármit megtennének, hogy vezethessék őket. Épp ezért fájdul meg annyira a szívünk, amikor azt látjuk, hogy félkegyelmű sofőrök, menőzés közben ripityára törik őket.

FIGYELEM: Ha autóbolond vagy, akkor csak a saját felelősségedre olvass tovább, mert ami most következik, attól garantáltan idegállapotba fogsz kerülni!

Egyenesen itthonról

Az első versenyzőnk egy tűzpiros La Ferrarival érkezik, ami az olasz autógyár csúcsmodellje még ma is. Ezért is volt 2015 egyik legnagyobb híre, amikor valaki rommá tört egyet a Váci úton, de közel sem illegális versenyzés közben, nem. Hősünk bicskája nem egy bonyolult forgalmi szituációba tört bele, mint egy egyszerű sávváltásba, fényes nappal, enyhe forgalomban. Az biztos, hogy az eset nagyon jól szemlélteti, mire képes majdnem ezer lóerő hozzá nem értő kezekben.

Kecskére káposztát

Ez az eset annyival pikánsabb, hogy nem a kocsi tulaja, hanem az autómosók nem gondolkoztak mielőtt beletapostak a gázba. A videón, amit az Autó-motor talált jól látszik, hogy a tervükben több hiba is volt, például az, hogy videóra vették, ahogy ellopnak egy autót, meg az, hogy nagyon szűk úton akartak menőzni.

A vad bikák

A Lamborghinik sosem a szerénységükről voltak híresek, vad vonalaik és őrült erejük miatt váltak ikonikussá. Sajnos, pontosan ezek a tulajdonságaik, amik miatt a felvágni vágyók és figyelemhiányos gazdagok kedvenc lízingelt autói lettek. És emiatt van, hogy csak úgy, jobbra-balra törik őket szerte a világon.